advertorial

De premium Super Fine Fries: superdun, knapperig en volop smaak!

Farm Frites
Tags: snacks

De premium Super Fine Fries: superdun, knapperig en volop smaak!

Je hebt frites en frites van de allerbeste aardappelrassen van het land. Farm Frites werkt samen met 1.500 telers wereldwijd die er iedere dag opnieuw voor zorgen dat deze aardappelen vers verwerkt worden tot bijvoorbeeld de premium Super Fine Fries. Lekkere, dunne frites met ‘the fresh taste of the land’.

Duurzame frites

Er moet heel wat gebeuren om de lekkerste frites van de wereld zo vers van het land op een bord te kunnen serveren. Overal ter wereld verwerkt Farm Frites dagelijks de beste en meest smaakvolle aardappelrassen tot frites. Dit gebeurt zo duurzaam mogelijk met respect voor mens en milieu. Dat zie je en dat proef je.

Super Fine Fries

Het assortiment van Farm Frites is breed en varieert van standaard frites tot de premium frites, zoals de Super Fine Fries. Dit zijn extra dunne (5 mm), knapperige frites bomvol smaak die ieder gerecht naar een hoger niveau tillen. Ideaal ook als bijgerecht op je terraskaart. En: deze frites zijn nu weer volop leverbaar. Ook benieuwd naar deze premium Super Fine Fries?

Klik hier voor meer informatie

Fine Frites_header

Missie

Wereldwijd pionieren en continu blijven vernieuwen door onderscheidende producten aan te bieden. Dat is de missie van Farm Frites.

Artikel delen