Taiko opent een curious curry pop-up

Taiko opent een curious curry pop-up

Taiko, het bekroonde restaurant van Executive Chef Schilo van Coevorden, begint volgende week (26 februari) met een curry pop-up concept. Op herhaaldelijk verzoek van Taiko’s vaste gasten, die de beroemde curry’s al een aantal maanden moeten missen, neemt Taiko je nu mee op reis naar Azië met de verschillende beroemde curry’s die Taiko de afgelopen jaren in het restaurant heeft geserveerd.

Curry’s weer op de kaart

Curry’s zijn altijd een essentieel onderdeel geweest van de Taiko ervaring, als onderdeel van een uitgebreid tasting menu, maar ook á la carte te bestellen. Daarom zijn Schilo en zijn team erg blij om dit weer te kunnen delen met iedereen die verlangt naar deze bijzondere smaken.

Op het menu staan vier Thais geïnspireerde curry’s en één Indiase curry. Het menu bevat onder andere een groene curry met Wagyu, een gele curry met zeebaars en zelfs een Makhani curry met St. Mary’s Bay kreeft. Alle curry’s worden geserveerd met risottini, naan of krokante pappadum, tafelzuur en mango chutney. Om dit feestmaal af te sluiten staat er ook nog een kokos tapioca pudding als dessert op het menu.

Het idee van de Taiko Curry pop-up

Executive Chef, Schilo van Coevorden: “We zijn ontzettend tevreden met de vele Taiko at Home bestellingen, die wij gedurende de lockdown hebben kunnen bezorgen, maar we kregen al snel de vraag van onze vaste gasten in Taiko of zij, naast onze sushi en het Taiko menu, ook één van onze curry’s konden bestellen. Een groot compliment voor onze keuken en natuurlijk willen wij er alles aan doen om onze gasten tevreden te houden!”

“Vandaar het idee om de komende weken deze curry pop-up te lanceren en iedereen thuis te kunnen laten genieten van de verschillende Aziatische smaken. Curry’s zijn al sinds de opening van Taiko in 2014 een essentieel onderdeel van het menu geweest en vele vaste gasten waren altijd weer benieuwd naar de nieuwe, seizoensgebonden curry’s die wij serveerden. Deze pop-up laat een overzicht zien van de lekkerste curry’s die wij de afgelopen jaren hebben geserveerd.”

curious curry taiko cuisine

Thuis laten bezorgen of afhalen

Vanaf 26 februari zijn alle curry gerechten beschikbaar om thuis te laten bezorgen door te bestellen via het platform Thuis Uiteten maar deze kunnen ook op de dag zelf worden opgehaald bij het Conservatorium hotel.

Voor bestellingen bij het Conservatorium hotel kan gemaild worden naar fbreservations@conservatoriumhotel.comof gebeld worden naar 020-5700000, voor orders tussen 17.00 – 20.00 uur met ophalen tot 20.45 uur.

Over Taiko Cuisine

Een hommage aan de mooie smaken en texturen uit het Verre Oosten, dat is Taiko’s Cuisine van chef Schilo van Coevorden in het Conservatorium hotel. De cuisine is modern-Aziatisch, de uitstraling internationaal en de sfeer ongedwongen “Amsterdams”. Dit maakt Taiko al jaren absoluut onweerstaanbaar voor zowel goed ingewijde locals als internationale fijnproevers.

Ook in Dubai genieten gasten vanaf 10 november 2020 van de bijzondere Taiko favouritesin het Sofitel Dubai The Obelisk. Taiko Dubai biedt dezelfde hedendaagse keuken als Taiko Amsterdam – geïnspireerd door de smaken en texturen uit het Verre Oosten.

Op de hoogte blijven van nieuws uit de horeca? Meld je aan voor de Entree nieuwsbrief!

Artikel delen