Makkelijke en smaakvolle desserts? Kies voor deze verse panna cotta en stoofpeer!

Debic_PannaCottaRing_Stoofpeer

Makkelijke en smaakvolle desserts? Kies voor deze verse panna cotta en stoofpeer!

Creatieve desserts vergen veel tijd en voorbereiding. Doordat de arbeidskosten stijgen en er een tekort is aan goed personeel, zitten horecaondernemers soms in een lastig parket. Met Debic Shapes maak je op een handige manier hoogwaardige desserts en kan je altijd je eigen creatieve unieke touch toevoegen.

Debic Panna Cotta Ring

Voor dit gerecht is de Debic Panna Cotta Ring gebruikt – deze is gemaakt van verse panna cotta met echte vanille – in combinatie met stoofpeer. Het dessert is gegarneerd met duindoornbes, vene cress en hazelnoot. 

Dessert Debic - adv
De driedimensionale ring helpt je minstens 50% van de voorbereidingstijd te besparen. Door de Debic Panna Cotta Ring te gebruiken zijn er geen silicone vormen meer nodig om een mooi dessert mee op te maken. Het diepgevroren dessert moet alleen ontdooid en afgewerkt te worden. Aan de Debic Shapes is gemakkelijk je eigen signatuur toe te voegen en biedt een contstante kwaliteit. 

Meer informatie en inspiratie

Naast het dessert met stoofpeer zijn er tal van opties voor het decoreren en gebruiken van de Debic Panna Cotta ring. Benieuwd?


Klik hier voor meer informatie over de Shapes

Artikel delen