Topchefs koken in Het Sieraad in Amsterdam

Tags: chef

Topchefs koken in Het Sieraad in Amsterdam

Van 29 juli t/m 12 september vindt in Het Sieraad in Amsterdam van donderdag t/m zondag de Roaring Dinners plaats. Dit is een serie vijfgangendiners van Nederlandse topchefs, waaronder Dennis Huwaë  (Daalder*), Arturo Dalhuisen, Soenil Bahadoer (De Lindehof**) en Onno Kokmeijer (Ciel Bleu**). 

het sieraad

Het Sieraad: Roaring Dinners

Cateraar Famous Flavours en Daalder Culinair luiden samen de ‘moderne twenties’ in met Roaring Dinners, een serie van uitbundige vijfgangendiners met muziek van onder andere Jan Vayne en entertainment.

Het thema verwijst naar de uitbundige jaren ‘20 na de Eerste Wereldoorlog en Spaanse Griep: een nieuw begin. Elke week verschijnen de gerechten van een andere topchef op tafel in het Amsterdamse ‘Art Deco’-decor van Het Sieraad. Soenil Bahadoer opent met zijn menu, waarna Onno Kokmeijer, Dennis Huwaë, Arturo Dalhuisen in de weken daarna een avond serveren.

het sieraad

Het Sieraad: Speakeasy cocktailbar

Naast glazen champagne worden de gerechten vergezeld door extravagant entertainment van acrobaten, artiesten en muzikanten. Zo laat Jan Vayne op 22 augustus met zijn eeuwen, stijlen en invloeden mengen tot geheel nieuwe muziek. De vierkoppige band Natty’s Solid Four brengt swingende muziek en Roaring Cats maakt het geluid van ‘t New Orleans van 1920 met hun eigen twist tijdloos. Ook bijzonder tijdens Roaring Dinners - Roaring 20's: het verborgen casino en de speak-easy cocktailbar.

Artikel delen