Vegetarische Cheese Bites van het nieuwe assortiment SALOMON GREEN: helemaal van nu

Salomon Cheese Bites - geserveerd

Vegetarische Cheese Bites van het nieuwe assortiment SALOMON GREEN: helemaal van nu

2022 wordt bij SALOMON FoodWorld® lekker groen: “LET’S VEG!”; het kraakverse motto van de nieuwkomer van dit jaar. Vegetarisch, vegan, plant-based én beter voor het milieu. Dat zijn de kernwoorden voor de nieuwe snacks van SALOMON FoodWorld®. Heerlijke hapjes waar je zonder schuldgevoel je tanden in kunt zetten. Alvast een voorproefje uit het assortiment van SALOMON GREEN? Wat dacht je van de nieuwe vegetarische Cheese Bites?

Duurzaam consumeren en bewuster eten. Dat is wat de consument van nu wil. En foodproducent SALOMON FoodWorld® beweegt mee. SALOMON GREEN: zo heet de nieuwe lijn voor vegan en vegetarische specialiteiten en kaas- en vleesvervangers. Van nature innovatief en exclusief ontwikkeld voor de gastronomie.

'Nieuwe producten van SALOMON GREEN. Daar zet je graag je tanden in!'
Knapperig en toch romig; kan dat? Ja! De nieuwe PICKLE & CHEESE BITES zijn het allebei! Fried Pickels zijn in de VS echt een hit. SALOMON heeft deze trend opgepakt en versmolten met een favoriet op de borrelplank: nuggets met kaasvulling. En dat smelten, dat mag je best letterlijk nemen: in de nuggets zit namelijk heerlijke gesmolten kaas met gekruide augurk en een vleugje mosterd in een jasje van krokante nacho's. Deze nieuwe bites zijn super snackalicious en mogen op niet meer ontbreken op de borrel- of tapasplank!
Salomon Cheese Bites
PICKLE & CHEESE BITES van SALOMON GREEN

Ontdek meer van SALOMON FoodWorld

Artikel delen