Verrassen met vega: Beemster zet vega fondue op de kaart

Verrassen met vega: Beemster zet vega fondue op de kaart

Het aanbod van vega gerechten wordt steeds breder én beter. Van vega burgers en tapas tot kleurrijke bowls; je kunt eindeloos variëren met plantaardige producten. In onze Vega(n) special zetten we de nieuwste trends op het gebied van vega(n) op een rijtje. Laat je inspireren en verras je gasten met mooie, smaakvolle vega gerechten. Zet bijvoorbeeld de vega fondue van Beemster op je menukaart.

Vega fondue

Beemster kaas is de meest duurzame kaas van Nederland. Lokaal gemaakt volgens ambachtelijk recept, met de onmiskenbare smaak en smedigheid. De kaas is gemaakt met vegetarisch stremsel en kan dus zo op de vega kaart. Tip voor een gerecht dat altijd in de smaak valt: kaasfondue. Voor deze kaasfondue zijn Jong Belegen Beemster en Beemster Oude Kaas gecombineerd. De Jong Belegen is een smeuïge, milde 48+ kaas met een verfijnde smaak. Deze kaas heeft wat langer gerijpt en daardoor een voller karakter en een licht stevige bite. De Oude kaas rijpt nog langer en dat zorgt voor een unieke, pittige 48+ kaas met een zeer rijke smaak. Serveer de fondue met een crudite van regenboogpeen, venkel, komkommer, paprikamix, gemengd zuur en brood.

Meer informatie en vraag een sample aan

Beemster foodservice is de beste oplossing in kaas voor horeca, on the go en catering. Ga voor meer informatie, inspiratie en voor het aanvragen van een gratis sample naar onderstaande pagina.
 
Meer informatie
Artikel delen