Verrassen met vega(n): burgers gemaakt van het nieuwe vleesch

Verrassen met vega(n): burgers gemaakt van het nieuwe vleesch

Het aanbod van vega(n) gerechten wordt steeds breder én beter. Van vegan burgers en tapas tot kleurrijke bowls; je kunt eindeloos variëren met plantaardige producten. In onze Vega(n) special zetten we de nieuwste trends op het gebied van vega(n) op een rijtje. Laat je inspireren en verras je gasten met mooie, smaakvolle vega(n) gerechten. Zet bijvoorbeeld het nieuwe vleesch van De Vegetarische Slager op je menukaart.

 

 

Het nieuwe vleesch

Het nieuwe vleesch, zo noemt De Vegetarische Slager het. Met dezelfde smaak, structuur en sappigheid die je gewend bent. Het assortiment van deze pionier in plantaardig voedsel is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid; van kipstuckjes tot gehackt en nu zelfs een uitgebreid aanbod burgers. De nieuwe Raw NoBeef & de Crispy NoChicken zijn hier mooie, smakelijke voorbeelden van. De twee vegan burgers zijn binnen zes minuten te bereiden in iedere keuken op verschillende wijzen zoals in een combisteamer of in de pan. Serveer ze met een smakelijke saus, zoals de Hellmann’s Vegan en bouw de hamburger op met dezelfde toppings als je reguliere burger. Zo bespaar je tijd en kosten in je mise-en-place! Voor vegetariërs, veganisten, maar juist ook flexitariërs.

Gratis proefpakket voor jou (OP=OP)

We hebben speciaal voor jou als restaurantchef een gratis proefpakket met daarin 3 verschillende plantaardige burgers. De nieuwe vegan Raw NoBeef Burger, de nieuwe vegan Crispy NoChicken en de vegetarische NoBeef Burger. Laat je overtuigen van het gemak, de smaak & textuur en vraag nu jouw gratis pakket aan! OP=OP

Vraag een gratis proefpakket aan

*Dit proefpakket wordt uitgegeven middels tasting op locatie door onze culinaire adviseurs

Artikel delen