Verrassen met vega(n): ei-vrije mayo als finishing touch

Verrassen met vega(n): ei-vrije mayo als finishing touch

Het aanbod van vega(n) gerechten wordt steeds breder én beter. Van vegan burgers en tapas tot kleurrijke bowls; je kunt eindeloos variëren met plantaardige producten. In onze Vega(n) special zetten we de nieuwste trends op het gebied van vega(n) op een rijtje. Laat je inspireren en verras je gasten met mooie, smaakvolle vega(n) gerechten. Serveer bijvoorbeeld de sauzen uit de Like!Mayo-lijn van Remia bij je gerechten. 

 

Ei-vrij en lekker pittig

Een fijne, smaakvolle saus is de finishing touch voor ieder gerecht. Hier is het vega(n) kipgerecht gecombineerd met de ei-vrije mayo Like!Mayo Chipotle van Remia. Samen met de Like!Mayo Truffel is dit een nieuwe saus uit de Like!Mayo-lijn. Handige gemaksproducten die tijd besparen in de keuken en qua smaak wedijveren met homemade sauzen. De Like!Mayo Chipotle is een pittige mayo met de herkenbare smaak van gerookte peper en hier gebruikt bij de No chicken tender burger van The Blue Butcher. De burger is gegarneerd met gegrilde paprika, rode ui, tomaat, kropsla, garnituur popcorn met bietenkruim en tortillachips.

Laat je inspireren

Benieuwd naar nieuwe smaken uit de Like!Mayo-lijn van Remia en hoe je deze kunt serveren? Vraag via de onderstaande button een sample van de Like!Mayo Chipotle en/of de Like!Mayo Truffel aan. 

Laat je inspireren en vraag een sample aan!

Artikel delen