Verrassen met vega(n): groentebereidingen met een romig karakter

Verrassen met vega(n): groentebereidingen met een romig karakter

Het aanbod van vega(n) gerechten wordt steeds breder én beter. Van vegan burgers en tapas tot kleurrijke bowls; je kunt eindeloos variëren met plantaardige producten. In onze Vega(n) special zetten we de nieuwste trends op het gebied van vega(n) op een rijtje. Laat je inspireren en verras je gasten met mooie, smaakvolle vega(n) gerechten. Geef bijvoorbeeld groentebereidingen een romig karakter met de Debic Cream Plus Mascarpone van Debic.

Extra romig, extra makkelijk

Wist je dat je groentebereidingen een extra romig karakter kunt geven met een combinatie van room en mascarpone? Het mengen van room en mascarpone kan echter eenvoudig schiften en het is een tijdrovende klus. Voor dit vegetarische pastagerecht met paddenstoelen en spinazie is Debic Cream Plus Mascarpone gebruikt, een gebruiksklare mix met de juiste verhouding room (37%) en mascarpone (40%). Een stabiele basis voor zowel warme als koude gerechten, waardoor je extra tijd over hebt voor andere bereidingen in je keuken. Je gebruikt het product vloeibaar, in bijvoorbeeld sauzen of dressings, of opgeklopt om lucht en romigheid aan je creaties te geven. Tip: voeg wat extra truffel toe aan een pastagerecht. Bekijk de opties voor ‘upselling’ in je zaak en vraag een supplement voor verse truffel indien je gast dat wenst. 

Inspiratie en recepten

Benieuwd naar de Debic Cream Plus Mascarpone en hoe je het kan toepassen in gerechten voor op je menukaart? Via onderstaande button meld je je aan voor de online masterclass met Tom van Meulebrouck en ontdek je hoe gemakkelijk de toepassingen zijn. Of download de brochure en raak geïnspireerd door nieuwe recepten voor op je menukaart.

Laat je inspireren

Artikel delen