advertorial

Verrassen met vega(n): tapas met Vegan Calamari en No Chicken Nuggets

Tags: vega(n)

Verrassen met vega(n): tapas met Vegan Calamari en No Chicken Nuggets

Het aanbod van vega(n) gerechten wordt steeds breder én beter. Van vegan burgers en tapas tot kleurrijke bowls; je kunt eindeloos variëren met plantaardige producten. In onze Vega(n) special zetten we de nieuwste trends op het gebied van vega(n) op een rijtje. Laat je inspireren en verras je gasten met mooie, smaakvolle vega(n) gerechten. Maak bijvoorbeeld een vega(n) borrelplank met de producten van The Blue Butcher van Enkco.

Vega(n) tapas

Wel inspelen op de vraag naar vega(n) gerechten, maar te weinig personeel in de keuken? Kies voor hoogkwalitatieve gemaksproducten, bijvoorbeeld van The Blue Butcher (een merk van Enkco). In no time serveer je gasten een uitgebreide tapasschotel. Kies een mooie schaal of plank en maak met de No Fish Fillet, No Chicken Tender, Vegan Calamari, No Chicken Wings en No Chicken Nuggets snel een lekker voorgerecht.

Het vega(n) assortiment van The Blue Butcher is gevarieerd en de smaken toegankelijk voor een brede doelgroep. Een duurzaam, gezond en lekker alternatief, voor vegetariërs, veganisten en gasten die eens iets anders willen dan vlees, vis of kip. Serveer de hapjes met de Like!Mayo Truffel van Remia, ketchup, Amsterdamse uitjes, augurk en gerookte amandelen.

Vraag een gratis proefpakket aan

Ben je benieuwd naar de vega(n) producten van The Blue Butcher en wil je kijken of het iets voor jou is? Vraag een gratis proefpakket aan via onderstaande button.

Vraag gratis proefpakket aan

Artikel delen