Verrassen met vega(n): vegetarische club sandwich van foccacia

Verrassen met vega(n): vegetarische club sandwich van foccacia

Het aanbod van vega(n) gerechten wordt steeds breder én beter. Van vegan burgers en tapas tot kleurrijke bowls; je kunt eindeloos variëren met plantaardige producten. In onze Vega(n) special zetten we de nieuwste trends op het gebied van vega(n) op een rijtje. Laat je inspireren en verras je gasten met mooie, smaakvolle vega(n) gerechten. Zet bijvoorbeeld focaccia's van Lanterna op je menukaart.

Veelzijdige focaccia's

Met Lanterna, het Italiaanse merk hoogkwalitatieve focaccia's van Vandemoortele, kun je eindeloos en gemakkelijk variëren. In een handomdraai serveer je met deze smaakvolle focaccia's een veelzijdig broodassortiment bij de lunch, borrel of het diner. Door diverse soorten beleg, toppings en snijtechnieken toe te passen, serveer je altijd iets verrassends; van een rijk getopte focaccia in repen op een borrelplank en een burger op een krokante focaccia tot de klassiekers caprese of ham/kaas. Een tip voor de vega(n) kaart: een vegetarische club sandwich met Risso Martino-saus, gegrilde courgette en aubergine, tomaat, plakjes avocado en frisse blaadjes lollo bianco. Italië op je bord!

Een van de heerlijke Focaccia producten proberen?

Wil je een van de producten van Lanterna uitproberen? Bekijk hier het volledige assortiment en download het receptenboekje.

Bekijk het assortiment

Artikel delen