advertorial

Verrassen met vega(n): zet een gerecht op tafel van geredde producten

Tags: vega(n)

Verrassen met vega(n): zet een gerecht op tafel van geredde producten

Het aanbod van vega(n) gerechten wordt steeds breder én beter. Van vegan burgers en tapas tot kleurrijke bowls; je kunt eindeloos variëren met plantaardige producten. In onze Vega(n) special zetten we de nieuwste trends op het gebied van vega(n) op een rijtje. Laat je inspireren en verras je gasten met mooie, smaakvolle vega(n) gerechten. Zet bijvoorbeeld de geredde groenten van InstockMarket op je menukaart.

Geredde groenten

Voedselverspilling en de herkomst van voedsel: het zijn thema’s die leven bij jouw gasten. InstockMarket speelt daarop in en maakt het chefs gemakkelijk impact te maken door te koken met geredde producten. De online groothandel heeft vooral groente en fruit (80%), maar ook een bevroren vlees, vis en vega assortiment met nog drie maanden houdbaarheid. De producten komen direct van boeren, telers en producenten en worden tot 30% goedkoper aangeboden. Mooi om met deze producten een gerecht op je kaart te zetten en je gasten het verhaal te vertellen! Hiervoor zijn onder andere regenboogpenen, paprika’s, tomaten, vijgen en limoenen gebruikt.

Vraag een gratis proefpakket aan

Ben je benieuwd naar de geredde producten van InstockMarket en wil je kijken of het iets voor jou is? Vraag een gratis proefpakket aan via onderstaande button.

Vraag gratis proefpakket aan

*Geldig t/m 15 juli

InstockMarket_vegan special
Artikel delen