advertorial

Viva Hollandia: deze nieuwe snack is dé supporter tijdens het WK

Mexicano Mini

Viva Hollandia: deze nieuwe snack is dé supporter tijdens het WK

Naast juichen, schreeuwen en in spanning naar de televisieschermen kijken, komen de oranjefans tijdens het WK vooral naar de kroeg voor de gezelligheid. Met Mexicano® Mini heb je een op-en-top WK-snack op de kaart staan. En nee, dat is niet vloeken in de kerk. Mexicano® is namelijk een oer-Hollands merk!

Een groot succes

Je denkt misschien dat Mexicano® uit Mexico komt, maar niets is minder waar. Mexicano® kent zijn oorsprong in Dordrecht. Net onder de rook van Rotterdam werd in 1984 een snack ontwikkeld die écht anders moest zijn dan alles wat er al was. Anders in smaak, vorm en formaat. Vanwege de voorrondes voor het WK dat in 1986 in Mexico plaatsvond, ontstond de naam Mexicano®. 

 

'Mexicano® werd in 1984 bedacht vanwege voorrondes van het WK in Mexico'

Het Nederlands voetbalelftal is uiteindelijk niet geplaatst voor het Wereld Kampioenschap, maar Mexicano® is tot de dag van vandaag een groot succes en kent ondertussen een assortiment met verschillende producten.

Ideaal voor bij de borrel

Mexicano® wordt gemaakt van pittig gekruid gehakt, bestaande uit rundvlees, kip en varkensvlees.  Mexicano® wordt verkocht in vrijwel alle cafetaria's en staat in de top  van de favoriete snacks bij een patatje. Maar de snack is ook ideaal voor bij de borrel. 

Nieuw voor  op de borrelkaart is Mexicano® Mini. We kennen de grotere varianten allemaal, maar deze versie is ideaal als portie om te delen of voor op de borrelplank tijdens het WK. Want zeg nou zelf: welke snack past er meer bij het WK dan Mexicano®? 

Tip: serveer Mexicano® Mini net even anders

Mexicano® Mini is niet alleen in te zetten als snack, maar kan ook gebruikt worden in verschillende gerechten. Zet ze bijvoorbeeld in als topping voor loaded fries. Naast het feit dat Mexicano® perfect samengaat met frites en de kruidige snack met verschillende sauzen te combineren is, zijn de marges interessanter dan voor een klassiek bakje friet. 

Ook kunnen de snacks terugkomen in verschillende lunchgerechten. Laat je creativiteit de vrije loop. Verras gasten met de Mexicano® Mini in taco's, op flatbread, aan een spies of in wraps. Of bedenk een andere smakelijke combinatie.

Mexicano_Loaded fries Mexicano Mini Spiesjes

PROBEER DE MEXICANO® MINI

Zet de oer-Hollandse WK-snack op de kaart en profiteer nu van deze scherpe introductie-aanbieding! Klik op de button, bestel twee dozen Mexicano® Mini (50 stuks per doos) en ontvang de derde doos gratis.

Bestel hier!

Artikel delen