Weinig personeel? Kies voor vriesverse ready to eat-maaltijden

Way to Cool_maaltijden

Weinig personeel? Kies voor vriesverse ready to eat-maaltijden

Weinig personeel en toch snel hoogkwalitatieve, smaakvolle en gezonde maaltijden serveren die er niet alleen restaurantwaardig uitzien, maar ook nog eens duurzaam zijn? Het kan met de vriesverse maaltijden van Way To Cool.

Vriesvers betekent bevroren op de juiste manier, zodat voedingstoffen, smaak en textuur optimaal behouden blijven. Way To Cool ontwikkelde samen met executive chef Jenneke Boer dertien verschillende maaltijden, waaronder ook een aantal vega(n) gerechten. Ze worden in de eigen green key-gecertificeerde keuken van Way To Cool bereid en daarna direct als compleet gerecht ingevroren. Verser dan vers dus!

Bereiden kan iedereen

Het enige dat jij hoeft te doen: de ready to eat-maaltijd uit de verpakking halen, op een mooi bord plaatsen, in magnetron of oven opwarmen en uitserveren aan je gasten. Alle gerechten zijn hoog op smaak en hebben een restaurantwaardige uitstraling. Het grote voordeel van de Way To Cool-maaltijden is dat iedereen ze kan opwarmen. Gekwalificeerd keukenpersoneel of een uitgebreide keuken is niet nodig; ideaal in een tijd waarin je met weinig of onervaren personeel je zaak of hotel moet runnen.

Way To Cool - Gnoch Gnoch
Gnocchi met gamba's, groene groenten en Parmezaanse kaas van Way To Cool

Ook vega(n)

Het aantal vega(n) restaurants groeit en dat zet naar verwachting door in 2023. Steeds meer gasten kiezen ervoor minder of helemaal geen dierlijke producten te eten. Ze willen het milieu minder belasten of een gezondere leefstijl aannemen of allebei. Het aanbod aan plantaardige alternatieven voor de horeca neemt dan ook met de dag toe. Het assortiment van Way To Cool bevat ook een aantal vega(n) gerechten. Vriesvers en gemakkelijk en snel te bereiden. Bovendien zitten de Way To Cool-maaltijden in biologisch afbreekbare verpakkingen. Knetter-duurzaam dus! Het vriesversproces maakt de maaltijden bovendien negen maanden houdbaar, zonder kwaliteits- en smaakverlies en daarmee werkt Way To Cool mee aan het verminderen van foodwaste in de horeca.

Meer over Way To Cool

Interesse in het duurzame concept van Way To Cool? Ze vertellen je er graag alles over. Ontdek meer over het concept in de onderstaande video van Way To Cool.

Bekijk hier de video!

Artikel delen