Flow Food & Adventures in Zevenhuizen organiseert wintermarkt in december

Borrelmaatjes van Van Geloven bij Flow Food & Adventures

Flow Food & Adventures in Zevenhuizen organiseert wintermarkt in december

Glühwein, huisgemaakt soep, kerstverlichting, vuurkorven en goede snacks zijn de ingrediënten voor de wintermarkt die half december plaatsvindt bij Flow Food & Adventures in Zevenhuizen. “Het wordt één grote, gezellige winterse oase waar vrouwelijke ondernemers uit de omgeving in kraampjes hun mooie producten kunnen presenteren,” vertelt eigenaar Michelle Faber. 

Flow Food & Adventures

Bij Flow Food & Adventures in Zevenhuizen worden kleine momenten groots gevierd. Alles draait hier om samenzijn, gezelligheid, en goed eten. “Van snacks tot salade, de lat ligt hier hoog als het om food gaat.”

In het voorjaar van 2023 opende Michelle Faber de zaak aan de Zevenhuizer Plas, ten noorden van Rotterdam. Het moest een plek worden waar gasten kunnen genieten van de kleine dingen van het leven. “Stiekem zijn dat natuurlijk de meest bijzondere momenten,” zegt Faber. In de zaak kunnen gasten de hele dag door terecht voor ontbijt, lunch, borrel en snacks.

In de lente en zomer wordt er ook diner geserveerd. Het hele jaar door worden er ook workshops, vergaderingen, babyshowers en allerlei andere feestjes en events georganiseerd, waaronder de wintermarkt.

*Tekst gaat verder onder de foto

Flow-Food-Adventures
Flow Food & Adventures in Zevenhuizen

Topsnacks

Of het nu gaat om een bijzonder event of de dagelijkse menukaart, lekker en kwalitatief goed eten speelt altijd een belangrijke rol bij Flow. “Van snacks tot salade, de lat ligt hier hoog als het om food gaat. Dat heb ik van huis uit meegekregen; mijn moeder runt een cateringbedrijf. Bijna alles op ons menu komt dan ook uit eigen keuken, in samenwerking met de familiecatering,” aldus Faber.

Voor de snacks viel de keuze op de rundvleeskroket en rundvleesbitterballen van De Bourgondiër, de Souflesse en de Borrelmaatjes®. Faber is tevens actief als franchisenemer voor Ladage, een snackbarketen in Rotterdam en omstreken. “Er zijn dus al veel soorten en merken snacks de revue gepasseerd. "

Mix van de beste snacks

"Als bittergarnituur wilde ik voor Flow een mix van de beste snacks die ik ken. De eerste maanden stelden we die zelf samen, uit verschillende dozen. Totdat we op de beurs Gastvrij Rotterdam de Borrelmaatjes® gepresenteerd kregen. Topsnacks, stuk voor stuk. Ze zijn lekker krokant en de vulling is ook erg goed. We waren dus snel om.

Het scheelt ons veel tijd en energie nu we zelf niet meer hoeven te mixen. En de gasten zijn ook superenthousiast, het is echt een hit. Ja, op de wintermarkt zullen die zeker ook rondgaan.” Tijdens de feestdagen zelf sluit Faber haar zaak: “We nemen even tijd voor qualitytime met onze kinderen en familie. Na de kerst wordt het vast weer volle bak.”

Artikel delen