Verspil minder en bespaar meer met Wrapmaster® van Toppits® Professional

Wrapmaster® van Toppits®

Verspil minder en bespaar meer met Wrapmaster® van Toppits® Professional

De Wrapmaster van Toppits Professional is een voedselverpakkings-systeem. De dispensers beschermen en bewaren ingrediënten beter dan traditionele kartonnen snijdozen en losse rollen en zijn kosteneffectiever. Minder verspilling én kostenbesparend dus!

Bekroonde dispenser

De bekroonde dispenser heeft wereldwijd het vertrouwen van chef-koks opgebouwd dankzij zijn vermogen om het gebruik en de kosten van voedselverpakkingen te verminderen en voedselverspilling te minimaliseren.

De Wrapmaster® dispensers van Toppits® Professional beschermen en bewaren waardevolle ingrediënten veel beter en kosteneffectiever dan de traditionele kartonnen snijdozen en losse rollen. Zozeer zelfs dat 97% van de chef-koks desgevraagd bevestigt dat Wrapmaster® hen heeft geholpen het gebruik van voedselverpakkingen in de keuken te verminderen*.

*Tekst gaat verder onder de foto en het grijze kader

Toppits®-Professional-Wrapmaster®
Toppits® Professional Wrapmaster®

Toppits® Professional Wrapmaster®

Toppits® Professional Wrapmaster® kan professionele keukens helpen verspilling te verminderen én geld te besparen. Het systeem is te koop in de foodservice handel (Sligro, Hanos, e.a.). Kijk in dit filmpje hoe het werkt:

Kostenbesparing

Maar liefst drie op de vier chef-koks gebruiken Toppits® Professional Wrapmaster® in professionele keukens. Het gepatenteerde verborgen mes van het systeem levert veel betere snijprestaties dan traditionele snijdozen en losse rollen, waardoor het ultieme chef-kokverpakkingssysteem de verspilling van voedselverpakkingen doorgaans vermindert en een kostenbesparing oplevert van 20%.

Adrian Brown, Managing Director van Cofresco Foodservice zei over de uitdagingen waarmee de foodservice-industrie wordt geconfronteerd: “Keuken operators moeten hun praktijken op het gebied van voedselverspilling verbeteren om de gestegen kosten onder controle te krijgen. Maar het is momenteel lastig in de keuken."

Praktische aanpak

"Prijzen van ingrediënten, energierekeningen, salarissen van het personeel en de daaruit voortvloeiende stijging van de menuprijzen hebben allemaal invloed. Kleine veranderingen aan de achterkant zullen op de lange termijn helpen het verschil te maken. We willen chefs en operators waar mogelijk ondersteunen met een duurzame, kosteneffectieve en praktische aanpak voor het verpakken en beschermen van voedsel.”

“In deze uitdagende omstandigheden dient Wrapmaster® als een essentieel hulpmiddel voor keukens om minder voedsel te verspillen en meer te besparen. Ontworpen op basis van onze 40-jarige chef-ervaring, is het veel beter voor het milieu en van cruciaal belang voor het budget. Een duurzame en kosteneffectieve aanpak van voedselverspilling is mogelijk en met ons innovatieve verpakkingssysteem kunnen chef-koks deze uitdagingen het hoofd bieden.”

'De Wrapmaster® dient als een essentieel hulpmiddel voor keukens om minder voedsel te verspillen en meer te besparen'

Onderschreven door de UK Craft Guild of Chefs en aanbevolen door professionals op het gebied van voedselveiligheid, kan Wrapmaster® van Toppits® Professional gereinigd en gedesinfecteerd worden in een commerciële vaatwasser om het risico op kruisbesmetting te verminderen en voedsel veilig te houden. Door de stevige behuizing zijn vershoudfolie, alufolie en bakpapier altijd beschermd tegen morsen en vuil. Het gepatenteerde verborgen mes in de dispenser garandeert dat de handen altijd veilig zijn voor snel afsnijden.

Meer informatie op www.wrapmaster.global

Artikel delen