Vraag gratis proefbox aan: zes ready-to-serve desserts in een glazen potje

Zes ready-to serve desserts in een potje

Vraag gratis proefbox aan: zes ready-to-serve desserts in een glazen potje

Tijd besparen, maar wel heerlijke desserts serveren? De nieuwe Alsa Jars zijn ready-to-serve desserts in een mooi, glazen potje. Zo zet jij als horecaprofessional in no time een eyecatcher op tafel of op de dessertplank en maak je de beleving voor gasten én je menukaart compleet. In het kader hieronder kunnen horecaprofessionals een gratis proefbox aanvragen.

Vraag de gratis proefbox aan!

Alsa is dé partner voor de professional in de keuken. Voeg margerijke desserts toe aan je menukaart die snel en simpel te bereiden zijn en ook nog eens erg lekker! Creëer onderscheid, een hogere kassa-aanslag en tevreden gasten. Een breed assortiment van kant-en-klaar, liquide desserts, mixen voor desserts, sauzen en toppings. Met de Alsa producten heb je een gevarieerde dessertkaart én kun je jouw dessert naar eigen smaak verfijnen. Ervaar het gemak en de heerlijke smaken van Alsa Jars zelf! Nieuwsgierig geworden?

Klik op de onderstaande rode knop en vraag direct jouw gratis proefbox aan!

Vraag hier jouw gratis proefbox aan!

Potje makkelijk

De nieuwe Alsa Jars representeren alles waar Alsa voor staat: snel, simpel én smakelijk. Het assortiment Alsa Jars bestaat uit zes verschillende smaakvarianten. Zo is er voor iedere gast wat wils en serveer je gemakkelijk heerlijke desserts die passen bij jouw menukaart. Een paar uurtjes ontdooien in de koelkast en serveren maar. Dat is een potje makkelijk! Met deze margerijke desserts van Alsa voeg je snel en eenvoudig een gevoel van luxe en verfijning toe: je maakt de beleving voor gasten compleet.

Beschikbare smaken

De desserts zijn beschikbaar in de volgende zes smaken:

  • Cheesecake mousse met aardbeicoulis en koekkruimels
  • Yoghurt mousse met bosbessencoulis en granola
  • Karamel mousse met karameltopping en chocokruimels
  • Mango mousse met passievruchtcoulis en kokosblokjes (plant based)
  • Crème Brûlée mousse met karamel topping en butterscotch
  • Mokka mousse met koffieganache en amaretti crumble

*Tekst gaat verder onder de foto

Smaken-Desserts-In-Een-Potje

Ontdooien en serveren

Iedereen kan een Alsa Jar bereiden. Vanuit de vriezer zet je de Alsa Jars drie uur in de koeling, om ze vervolgens gelijk te kunnen serveren. Bang dat je eigen signatuur verloren gaat? Geen zorgen! Top de glazen potjes af zoals jij dat wil. Bijvoorbeeld met vers seizoensfruit, mooie chocoladekrullen of zelfs eetbare bloemen voor een speciaal effect. Het gemak van vriesvers, maar wel met jouw signatuur. Ook weggooien is verleden tijd. Na het ontdooien zijn de Alsa Jars nog vier dagen houdbaar in de koeling. Dus vandaag een aantal over? Morgen weer een dag.

Altijd en overal

Alsa Jars is ideaal voor op elke menukaart. Serveer de glazen potjes als individuele porties met je eigen finishing touch, of gebruik Alsa Jars als basis om met andere elementen een grand dessert te creëren. Ook passen Alsa Jars goed op het buffet, waarbij je jouw gasten zelf hun favoriete smaak kunt laten kiezen. En maak jouw ontbijtbuffet compleet door de Alsa Jars Yoghurt mousse met granola te serveren.

*Tekst gaat verder onder de foto

Desserts-In-Een-Potje
Alsa Jars Desserts in een potje

Sharing

Sharing is al lange tijd populair in de horeca. Ook op de dessertkaart creëer je met een zoete afsluiting om te delen meer beleving aan tafel. Een mooie dessertplank maak je gemakkelijk met bestaande ingrediënten uit je keuken. Breng variatie aan door het gebruik van verschillende smaken, kleuren en hoogtes. Alsa Jars desserts zijn hiervoor het ideale middelpunt en zullen eruit springen. De dessertplank presenteer je als jouw eigen signatuurdessert op de menukaart om het gegarandeerd een succes te maken.

Alsa-Jars-Dessert-In-Een-Potje
Creëer een grand dessert met Alsa Jars (variatietip)
Artikel delen