Pulled Oats: vier keer verrassen met vegan

Pulled Oats: vier keer verrassen met vegan

Als chef kun je er niet meer omheen; de vraag naar vega(n) gerechten op de menukaart groeit gestaag. Gelukkig hoeft het niet moeilijk te zijn om een culinaire en voedzame maaltijd te bieden zonder dierlijke eiwitten. Al eens gedacht aan Pulled Oats? Hét plantaardige alternatief voor vlees gemaakt van de simpele en gezonde ingrediënten haver, erwten en tuinbonen. Wij serveren 4 tips en voorbeelden om jouw gasten te verrassen met Pulled Oats.

pulled oatsTip 1: Besteed aandacht aan de omschrijving

Geef een gerecht niet de naam ‘vegetarische optie’, maar besteed in je beschrijving aandacht aan de bijzondere smaak. Denk aan woorden als knapperig, fris, vers en huisgemaakt. Voorbeeld: Pesto Pulled Oats ® Flatbread Gyros- Een verse flatbread sandwich met verse groenten, feta, kalamata olijven en Pulled Oats ®.

Tip 2: Bied Pulled Oats ® als optie aan

pulled oatsGeef, naast de vaste gerechten op de menukaart, de mogelijkheid om Pulled Oats® te gebruiken in andere gerechten. Zo bied je zonder veel moeite veel vega(n) opties aan! Vervang bijvoorbeeld gehakt, kipstukjes of het rundvlees in een rendang. Voorbeeld: Maak het vegetarisch: vervang de kipstukjes in je taco’s door Pulled Oats®

Zelf experimenteren met Pulled Oats in jouw horecakeuken? Bestel een proefbox en probeer Pulled Oats nu gratis uit!

pulled oatsTip 3: Gebruik de term Pulled Oats®

Steeds meer consumenten zijn bekend met Pulled Oats®. Maak gebruik van die naamsbekendheid door het te benoemen in je gerechtnaam of -omschrijving. Twijfel je of jouw gasten Pulled Oats® kennen? Voeg dan eventueel uitleg toe op de menukaart. Voorbeeld: *Pulled Oats® is het plantaardige, betere alternatief voor vlees.

Tip 4: Vermijd woorden als ‘imitatie’ of ‘nep’

pulled oatsPulled Oats® is geen imitatie van vlees en probeert dat ook niet te zijn. Zie Pulled Oats® als een heerlijk opzichzelfstaand plantaardig eiwit. Ook lekker voor de vleeseters! Voorbeeld: Spaghetti Bolognese (V) - Met Pulled Oats®, een nieuw plantaardig alternatief voor vlees, met meer eiwitten per gram dan gehakt of kip.

Op zoek naar meer tips, inspiratie of leuke recepten voor in jouw zaak? Check goldandgreenfoods.com/nl en laat je verrassen.

Artikel delen