Zoku en Foodhallen slaan handen ineen

Zoku en Foodhallen slaan handen ineen

Zoku Amsterdam gaat samenwerken met Foodhallen en geeft de getroffen ondernemers tijdelijk een nieuw onderkomen. Het initiatief is tot stand gekomen door de nieuwe overheidsmaatregelen die twee weken geleden van start zijn gegaan waardoor veel horecagelegenheden dicht moesten.

Privé-foodhallen in Zoku Lofts

zoku loft hotelkamerDe prijswinnende Zoku Lofts worden in het weekend van 13 t/m 15 november getransformeerd tot privé-foodhallen, alles geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Er zijn vijf horecazaken die elk hun lekkerste street food gerechten serveren: de BallenBar, Renato’s, viêt view, Le Big Fish en Petit Gâteau.

Virtueel kijkje achter de schermen

Gedurende de avond zal de chef van elke foodstand een virtueel kijkje geven achter de schermen en de drankjes worden verzorgd door de notoire Gin & Tonic bar. Na een heerlijke nacht - met meerdere verrassingen - wordt deze belevenis afgesloten met een smakelijk ontbijt, ook weer in de eigen Zoku Loft. Voor €179,50 kunnen twee personen per Loft genieten van deze avond - en de lokale horeca steunen.

Tijd voor creatieve oplossingen

“De horeca en hospitality sectoren zitten dit jaar, net als vele andere delen van de maatschappij, in de hoek waar de klappen vallen,” zegt Reinier Bunnik, Operations Director van Zoku. “Het zit in het DNA van Zoku om onze mouwen op te stropen en oplossingen te vinden voor problemen waar wij tegenaan lopen. Community staat bij ons centraal."

"Wij zijn van mening dat het nu meer dan ooit belangrijk is om verbinding te maken en wat plezier te hebben, en dat op een veilige manier en met inachtneming van de nieuwste veiligheidsmaatregelen. Daarom zetten wij ons tijdens de crisis in om samen met andere horeca en hospitality ondernemers met creatieve oplossingen onze sectoren een helpende hand te bieden. Het initiatief met Foodhallen is hier een mooi voorbeeld van.”

Bundelen krachten

“In plaats van kijken naar wat niet kan, kijk ik graag naar wat we wel kunnen doen met Foodhallen in deze tijd,” zegt Chong Chu, Co-owner Foodhallen. “Met deze samenwerking bundelen we beide onze krachten. We gaan een mooie ervaring neerzetten waar je beide concepten kunt komen ervaren, uiteraard allemaal met inachtneming van alle maatregelen. We kijken er naar uit.”

Artikel delen