disaronno velvet
Producten
Branchenieuws

Disaronno Velvet: drie smaakvolle recepten

Disaronno Velvet is een cream-likeur die ontstaat door de klassieke likeur van dit merk met échte Nederlandse melk te combineren. De smaak is zacht en zoet, net zoals Disaronno, maar met romige en zijdezachte lagen door de toevoeging van melk: een nieuwe drinkervaring! Met onderstaande recepten tover je in een handomdraai unieke witte drankjes op tafel waar je gasten nog lang over napraten.

1. Disaronno Velvet – puur met ijs

Met een unieke witte look laat deze fluweelzachte likeur je gasten verlangen naar meer. Perfect voor liefhebbers van cream likeuren met een intens aroma. Hoe serveer je ‘m? Puur en serveer over ijs.

2. Velvet White Espresso Martini

disaronno velvetEen variant op de espresso martini. Disaronno Velvet geeft deze klassieke cocktail een heerlijke fluweelzachte twist. Hoe maak je ‘m? In deze cocktail zitten 50 ml Disaronno Velvet, 25 ml Tia Maria, 25 ml Tito’s Handmade Vodka. Shake alle ingrediënten in een shaker gevuld met ijs, strain in een martiniglas en garneer met wat chocoladeschaafsel. Deze romige cocktail is perfect om thuis het diner mee af te sluiten.

3. Disaronno Velvet Godfather

disaronno velvetMet deze variant tover je de stoere Godfather in een witte versie! Hoe maak je ‘m? Shake 50ml Disaronno Velvet en 50ml Whiskey in een shaker, strain in een tumbler en serveer met ijs. Optioneel: voeg twee lepels abrikozenjam toe voor een nieuwe en smoothie twist.

Gerelateerd nieuws

disaronno cocktails zomers
maandag 3 augustus 2020
Nieuw: Disaronno Velvet
maandag 20 april 2020