Gratis online trainingen door Coca-Cola: verbeter jouw horeca skills!

Snelle Skills Coca-Cola

Gratis online trainingen door Coca-Cola: verbeter jouw horeca skills!

Goed getraind personeel kan zorgen voor 10-20% meer omzet én zorgt voor een aantrekkelijke werkomgeving. Coca-Cola Europacific Partners Nederland (CCEP) helpt horecaondernemingen met het opleiden van personeel in de gratis online leeromgeving Snelle Skills. Een training duurt slechts vijf minuten en er zijn meer dan vijftig onderwerpen. Het platform is voor iedereen toegankelijk. 

En leuk: iedereen die de trainingen volgt maakt kans op toffe prijzen!

Snelle Skills

Als je personeel niet optimaal getraind is, loop je wellicht nieuwe gasten mis en blijven bestaande gasten weg. Investeren in goed opgeleid personeel is daarom een absolute must voor een succesvolle horecaonderneming. Op het platform Snelle Skills kunnen medewerkers gratis korte trainingen volgen om hun horeca skills te verbeteren.’

Voordelen Snelle Skills

  • Alle trainingen zijn gratis (voor iedereen, niet enkel voor Coca-Cola klanten)
  • Goed getraind personeel kan zorgen voor 10 tot 20% meer omzet*
  • Er zijn meer dan 50 trainingen beschikbaar op verschillende niveaus
  • De trainingen zijn kort en duren gemiddeld 5 minuten

Ontdek Snelle Skills!

Makkelijk en leuk voor iedereen

Een groot deel van het horecapersoneel bestaat uit Gen Z, de generatie die zich bijna geen leven meer zonder internet kan voorstellen. Deze digital natives zijn onafscheidelijk van hun mobieltjes. Deze generatie is namelijk continu online en switcht snel tussen diverse kanalen. Om hier op in te spelen, is Snelle Skills makkelijk digitaal toegankelijk, ook via je mobiel!

Zo kunnen medewerkers gemakkelijk inloggen in de online omgeving met bijvoorbeeld socialmedia-accounts of een emailadres. Daarnaast zijn de trainingen geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. De trainingen zijn kort en krachtig: gemiddeld 5 minuten en op verschillende niveaus. Alles van de basics in gastvrijheid tot meer gevorderde skills zoals het maken van de lekkerste cocktails.

Van trends tot verkooptechnieken

Via Snelle Skills zijn er meer dan vijftig trainingen beschikbaar met verschillende thema’s. Zo zijn er trainingen die zich richten op de basiskennis van de horeca. Denk aan: reserveringen aannemen, allergenen kennis, algemene dranken kennis, verkooptechnieken en sociale hygiëne.

Ook kunnen er trainingen gevolgd worden die bedoeld zijn om te inspireren. Deze kunnen je horecazaak een stap verder helpen. Denk aan inzicht over duurzaamheid, horecatrends, online zichtbaarheid en maaltijdbezorging.

Win een teamuitje voor jouw team

Leer samen met jouw personeel alle ins & outs van gastvrijheid via de gratis Snelle Skills training.  Gastvrijheid is een win-win situatie: een gast die zich thuis voelt in jouw zaak, blijft langer zitten en bestelt daarom meer. Goed voor jouw omzetkansen! Start vandaag nog en maak kans op een teamuitje met jouw team. 

Wat moet je doen?

  1. Download je certificaat aan het einde van de gastvrijheid training
  2. Maak een te gekke team foto met jullie certificaten
  3. Deel jullie teamfoto via Instagram en tag @snelleskills
  4. De winnaars worden wekelijks t/m 31 mei 2023 bekendgemaakt via de Snelle Skills Instagram en winnen tien bioscooptickets per team.

Volg de gastvrijheidstraining hier!

* Klantonderzoek 2022, www.horecahero.nl

Artikel delen