De jurering van Huisbier van het Jaar is dit jaar eenmalig tijdens BBB Maastricht. Dat sluit aan bij de sessie van StiBON en Entree Magazine op 8 oktober om 14.00 uur: ‘Je merk en marge versterken met huisbier: kansen en valkuilen’. Deze vindt plaats op de Future Stage, direct naast de ingang van de beurs.
Foto: Pim Ras
De jury proeft de ingezonden huisbieren op 8 oktober in de ochtend. De inschrijving hiervoor is inmiddels gesloten. ’s Middags om 15.00 uur begint op de Future Stage dan de informatieve sessie over de do’s en dont’s als je een huisbier op de kaart wilt zetten. Na afloop maken we bekend welke horecazaken in de top 5 zijn geëindigd. De definitieve ranking, waarbij alleen de nummers 1,2 en 3 overblijven, maken we op 13 oktober bekend via de kanalen van Entree. De inschrijving voor deze editie is inmiddels gesloten,
Tijdens de sessie zoomen we met ervaren juryleden en horecaondernemers onder meer in op vragen als:
Overweeg je een huisbier te gaan ontwikkelen? Dan mag je deze sessie niet missen!
De jury van de verkiezing Huisbier van het Jaar bestaat deze editie uit:
