Finale wijnvrouw van het jaar 2019

Tags: wijn

Finale wijnvrouw van het jaar 2019

Tijdens Villa’s Culinair Wijntheater 2019 wordt op 31 mei bekend gemaakt wie van de vier gekozen vrouwen zich ‘Wijnvrouw van het jaar’ mag noemen. 

Binnenkort is het zo ver: dan zal de wijnvrouw van het jaar worden verkozen. Afgelopen jaar is elk kwartaal is een nieuwe genomineerde wijnvrouw van het seizoen gekozen, waarvan Birthe van Meegeren de eerste genomineerde was. De tweede nominatie ging naar Française Michèle Lainé. De derde nominatie was voor Monique Breuer en de vierde voor Esmee Langereis.

Villa's Culinair Wijntheater
Tijdens Hemelvaartweekend staat het strand van Villa Westend dus in het teken van Villa's Culinair Wijntheater. Een 4-daags wijnfestival waarbij alles draait om wijn, eten en beleving. Van donderdag 30 mei tot en met zondag 2 juni zijn er van 14.00 tot 0.00 uur tal van activiteiten voor jong en oud te beleven op het festival. De toegang is gratis. In het Wijntheater worden de lekkerste wijnen van Hans Moolenaar uit Bloemendaal verkocht. Het Wijntheater vindt plaats in een ongedwongen sfeer waar alles draait om (culinair) genieten. Er zijn diverse foodtrucks, workshops, proeverijen, theateracts, vinyl dj’s en genoeg banken en relaxte zitjes om te kunnen genieten van de culinaire overdaad. Vrijdagmiddag is dan de finale van Wijnvrouw van het jaar. 

Lees hier het column dat speciaal Esmee Langereis voor Entree schreef

Artikel delen