Podcast 4 online: 'Denk als ondernemer goed na over de cocktailkaart'

Bartender die een cocktail inschenkt

Podcast 4 online: 'Denk als ondernemer goed na over de cocktailkaart'

We zijn alweer aangekomen bij de vierde horecatrend-podcast die Entree maakt met Bekt Lekker de Podcast. In deze aflevering gaan Maartje Nelissen en Gijsbregt Brouwer in gesprek met special guest en cocktailexpert Misja Vorstermans (ondernemer Isaac Academy en Collins Barsystems). Ze praten uitgebreid over de cocktailtsunami die momenteel woedt én Vorstermans vertelt waarom deze drank zó belangrijk is voor de horeca. De aflevering is onderdeel van een serie die bestaat uit vijf mini-podcasts over trends die we terugzien bij de genomineerden van de Entree Awards 2023.

Over de podcast

Maartje Nelissen en Gijsbregt Brouwer: "De cocktailmarkt is in full swing: het grote publiek bestelt meer cocktails dan ooit, bijna elke horecazaak serveert ze en er is een golf aan nieuwe producten op de markt. Cocktail-expert Misja Vorstermans weet precies wat er speelt en gaat in op deze interessante 'cocktailrevolutie'."

Misja Vorstermans jureert de categorie Best New Cocktailbar voor de Entree Awards 2023.

Cocktails zijn hot!

Misja Vorstermans vertelt in deze podcast onder andere over het belang van cocktails voor de horeca: “Voor thematische zaken liggen er grote kansen op het gebied van cocktails. Stel dat je een Italiaans restaurant hebt, dan kun je de drankenkaart aanvullen met veel mooie Italiaanse cocktails. Deze versterken dan echt je zaak. Daarnaast zitten er goede marges op cocktails en dat is superinteressant. Je drinkt ze vooraf, achteraf of als doorstart voor de avond. Daarom is het slim om als ondernemer goed na te denken over de cocktailkaart."

Luister de podcast

Via Spotify

Via Springcast

De laatste trend-podcast komt volgende week online. De eerste drie staan al online:

Wil jij niks missen? Abonneer je dan via Spotify of Apple!

Artikel delen