Podcast 3 online: het succes van beroemde grand cafés

Interieur 't Voorhuys in Emmeloord

Podcast 3 online: het succes van beroemde grand cafés

De derde horecatrend-podcast die Entree maakt met Bekt Lekker de Podcast is online. Horecaprofessionals Maartje Nelissen en Gijsbregt Brouwer gaan in gesprek met special guest Iris Kranenburg, hoofdredacteur van Entree. Het onderwerp? Iconische horecazaken. De aflevering is onderdeel van een serie die bestaat uit vijf mini-podcasts over trends die we terugzien bij de genomineerden van de Entree Awards 2023.

Foto: 't Voorhuys in Emmeloord

Over de podcast

Maartje Nelissen en Gijsbregt Brouwer: "In Parijs heb je Le Bofinger, hier heb je Café Restaurant Amsterdam en Loos in Rotterdam. Stuk voor stuk grand cafés die al járenlang aan de top staan en dagelijks vol zitten. Geweldig ondernemerschap. In deze aflevering gaan we met Iris Kranenburg, hoofdredacteur van Entree Magazine, in gesprek over deze all day-zaken die voor het eerst een podium krijgen bij de Entree Awards."

Iris Kranenburg is hoofdredacteur van Entree Magazine en juryvoorzitter van de Entree Awards 2023.

Het succes van beroemde grand cafés

Iris Kranenburg vertelt over deze nieuwe categorie binnen de Entree Awards: "Entree besteedt veel aandacht aan nieuwe zaken. Maar bij deze zaken kijken we niet of het een trend is. Hoe knap is het als ondernemers van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat een zaak goed laten draaien, al 25 jaar lang, of zelfs langer nog. Dan ben je echt een baas als horecaondernemer. Bij veel zaken die nu openen, draait alles om het concept. Het knappe van klassieke grand cafés is dat zij juist geen concept hebben. Tof is dat zij het nu weten vol te houden en ook straks."

Luister de podcast

Via Spotify

Via Springcast

Er volgen nog twee andere trend-podcasts in de aankomende weken. De eerste twee over 'restobars' en 'hysterische horeca' staan al online. Wil jij niks missen? Dan kun je je abonneren via Spotify of Apple.

Artikel delen