26 jan: Grand Gala des Patrons in Kurhaus

26 jan: Grand Gala des Patrons in Kurhaus

De lustrumeditie van het Grand Gala des Patrons, een initiatief van het culinaire genootschap Les Patrons Cuisiniers, vindt  op 26 januari plaats in Grand Hotel Âmrath Kurhaus. 

Op deze historische plek aan de kust van Scheveningen zullen de Patrons voor de vijfde maal in hun 28-jarige geschiedenis samenkomen om voor hun gasten een bijzonder diner te koken. Het diner wordt gehouden in de historische Kurzaal van het vijfsterren Grand Hotel Âmrath Kurhaus The Hague-Scheveningen en bestaat uit zes gangen. Spectaculair zijn het grand dessertbuffet én de bekendmaking van vier nieuwe Patrons die tijdens deze feestelijke avond geïnaugureerd zullen worden. Hetgastronomisch spektakelstuk wordt traditiegetrouw besloten met een onvergetelijk feest met cocktails en bites.

Les Patrons Cuisiniers

In 1991 werd het genootschap Les Patrons Cuisiniers opgericht door negen Nederlandse topchefs die het vakmanschap, de culinaire creativiteit en kwaliteit van gastronomie in Nederland wilden verbeteren. Inmiddels is het een hecht gastronomisch verbond van 22 van Nederlands vooraanstaande chefs, die tezamen goed zijn voor 25 Michelinsterren. Wat al deze vakbroeders verbindt? Allereerst de passie, toewijding en het streven naar perfectie in alles wat zij doen, maar zeker ook de lol die zij in hun vak hebben. 
 

 

Artikel delen