Branchenieuws
Foto Pieter DHoop

Hemingway x PURE C**

Op vrijdag 11 oktober kookt tweesterrenchef Syrco Bakker van PURE C** tijdens een gastchef evenement samen met chef Torben Bouterse in Restaurant Hemingway, onderdeel van Grand Hotel de Draak.

Chef Syrco Bakker van Restaurant Pure C** kookt vrijdag 11 oktober bij Restaurant Hemingway in Bergen op Zoom tijdens een gastchef evenement. Geniet van de smaak van Zeeland, net over de grens in Noord-Brabant. Het menu bestaat uit 6-gangen. Na dit diner blijft er een signatuur gerecht van Syrco Bakker bij ons op de herfstkaart staan.

Touch of Syrco
Syrco Bakker chef-kok en creatieveling, geboren op 14 november 1984, groeide op in Oisterwijk. Dit artistieke talent zat vroeger al nooit stil. Altijd aan het werk en op zoek naar meer, mooier, beter. Tijdens de opleiding tot Horecaondernemer stortte Bakker zich volledig op het koksvak en greep zijn kans om in de vakantie ervaring op te doen in diverse restaurants. Als een kokende nomade trok hij Europa door om zich verder te ontwikkelen in de beste restaurants en stoomde vervolgens door tot souschef bij Sergio Herman in het driesterrenrestaurant Oud Sluis. Sinds 2010 is Syrco als chef-kok bij Pure C** in Cadzand en weet hij zijn gasten steeds weer te verrassen met zijn verfijnde en vernieuwende creaties.

Reacties

Reactie toevoegen