Lustrumeditie Grand Gala des Patrons

Lustrumeditie Grand Gala des Patrons

Het Grand Gala des Patrons beleeft zondag 26 januari het eerste lustrum. In Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague-Scheveningen komen de leden van restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers voor de vijfde keer samen. 

Zondag 26 januari vindt de vijfde editie plaats in de historische kurzaal van Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague-Scheveningen. Als gast ben je onderdeel van een ‘avondvullend gastronomisch spektakel’.

Uniek gastronomisch event 

Tijdens dit unieke gastronomische event stropen alle aangesloten Patrons gezamenlijk de mouwen op om de gasten een in alle opzichten memorabele avond te bezorgen waar niet alleen hun hartstochtelijke liefde en passie voor het vak, maar ook het plezier dat ze eraan beleven, vanaf spat. ''Vanaf het moment van ontvangst met zinnenprikkelende amuses tot het unieke zesgangendiner à Quarante-Quatre Mains en van de bijpassende wijnen geserveerd door de Patronnes tot het (letterlijk) grand dessertbuffet staat alles in het teken van genieten én verrassingen'', aldus de aangesloten patron-cuisiniers.

Reserveren
Een tafel tijdens deze lustrumeditie kost per persoon 325 euro all-in.

 

Artikel delen