Michiel van der Eerde-menu voor Crisp

Tags: chef

Michiel van der Eerde-menu voor Crisp

Vandaag lanceert Crisp, de supermarkt-app voor eten, een culinair kerstmenu in samenwerking met Chef Michiel van der Eerde om thuis te maken.

Michiel van der Eerde kennen we van verschillende restaurantconcepten waaronder Baut in Amsterdam. Samen met Crisp Heeft hij een feestelijke menu ontwikkeld. Denk daarbij aan steak tartare met Michiel’s signature baconmayonaise, maar ook aan pappardelle van paddenstoelen met truffelroom met echte truffel, en een pompoencrumble met pompoenroomijs. 

Gemak en culinair
Tom Peeters, oprichter van Crisp: “Onze samenwerking met Michiel van der Eerde laat zien dat Crisp verse chefwaardige producten aanbiedt, en die ook goed bereikbaar maakt. Een hoofdgerecht met échte truffel en koningsboleet voor tien euro per persoon is uniek. Het rondje langs de speciaalzaken hebben wij voor onze klanten al gemaakt. Ideaal.” Het menu biedt keuze tussen drie voor- of tussengerechten, drie feestelijke hoofdgerechten (vlees, vis en vegetarisch) en twee desserts. Elk gerecht is geportioneerd voor twee personen en kan ook apart van het menu worden besteld. De baconmayonaise en zeekraalcrème zijn van de chef en worden kant-en-klaar bij de bijbehorende gerechten bezorgd. 

 

Artikel delen