Sterrenchefs brengen Haute Cuisine op locatie

Tags: chef

Sterrenchefs brengen Haute Cuisine op locatie

Er bestaan vele boekingsbureaus voor sprekers, artiesten en muzikanten, maar een boekingsbureau voor SterrenChef aan huis is nieuw. Chefs met 1 of 2 Michelinsterren, verspreid over het land, hebben zich aangesloten om Haute Cuisine op locatie te brengen. 

SterrenChef zorgt op evenementen, zoals een bruiloft, boardmeeting, bedrijfsdiner of gewoon thuis, voor een culinaire meerwaarde. Het doel van SterrenChef is om voor alle partijen (de chefs, particulieren en bedrijfsleven) hoogstaande culinaire samenwerkingen te realiseren.

De SterrenChefs
Er hebben zich 30 chefs aangesloten, waaronder onder andere Jonathan Zandbergen (Merlet*in Schoorl), Fred Mustert (Fred** in Kralingen), Marcel van der Kleijn (Calla’s* in Den Haag), Rogier van Dam (Lastage* in Amsterdam), Sander Spruijt (De Burgermeester* in Linschoten), André Gerrits (’t Amsterdammertje* in Loenen aan de Vecht), Edwin Vinke (De Kromme Watergang** in Hoofdplaat), Mike Cornelissen (Rijnzicht* in Doornenburg), Paul Kappé (Monarh* in Tilburg ), Eric van Bochove (’t Vlasbloemeken* in Koewacht) en Rutger van der Weel (Katseveer* in Wilhelminadorp).

Kosten
De kosten zijn afhankelijk van onder andere de dag, aantal personen en menuwensen. Alles is maatwerk en wordt op de wensen afgestemd, maar bijvoorbeeld een private dining of bedrijfsdiner voor 10 personen gaat vanaf €1.500,00. Hiervoor heb je een 4 of 5 gangendiner plus de chef.

Artikel delen