Branchenieuws

Voormalig sterrestaurant O Mundo gaat sluiten

Om de toekomst van Hotel De Wereld in Wageningen veilig te stellen, gaat het restaurant O Mundo dicht.  

De toekomst van Hotel De Wereld in Wageningen moet worden gegarandeerd. Dit betekent dat uitbreiding van hotelkamers noodzakelijk is. Daarnaast zal Brasserie Le Monde een upgrade krijgen en zal Restaurant O Mundo worden gesloten.

Uitbreiding kamers
Sinds november 2017 heeft familie De Vries, eigenaren van Landgoed Hotel en Restaurant Groot Warnsborn te Arnhem, Hotel De Wereld en Restaurant O Mundo overgenomen. Zij hebben in juli 2018 tevens Brasserie Le Monde in Hotel De Wereld geopend. Momenteel zijn er concrete plannen om Hotel De Wereld uit te breiden. Het is de bedoeling dat het aantal kamers minimaal zal worden verdubbeld. Het uitbreiden van de kamers is in de ogen van familie De Vries noodzakelijk om Hotel De Wereld daadwerkelijk een duurzaam bestaansrecht te geven.

Dineren in Brasserie
Door tegenvallende resultaten in Restaurant O Mundo, heeft familie De Vries besloten om dit restaurant per 17 november te sluiten. Dit besluit valt zeer zwaar, nadat er bijna twee jaar lang van alles geprobeerd is om dit mooie restaurant rendabel te krijgen. De ruimtes van het huidige O Mundo zullen worden aangepast om deze te kunnen exploiteren met andere functies. Wel zal er worden getracht om het huidige niveau van Restaurant O Mundo, deels over te brengen naar Brasserie Le Monde. Zo is het doel om de gasten een ervaring te bieden die ergens tussen het huidige niveau van Brasserie Le Monde en het niveau van Restaurant O Mundo ligt.

 

 

Reacties

Reactie toevoegen