BenKom Group opent een hotel en twee restaurants in Hoofddorp

Twenty-Three - BenKom Group - Header

BenKom Group opent een hotel en twee restaurants in Hoofddorp

BenKom Group, bekend van onder andere hotel en restaurant WesterVilla in Amsterdam en 11 Bar & Kitchen in Hoofddorp, zal in 2024 de deuren openen van hotel Twenty-Three en de restaurants Moyà en 25. De drie nieuwe vestigingen staan wederom in Hoofddorp en worden gerealiseerd door ESTIDA.

Hotel Twenty-Three en restaurant Moyà

BenKom Group is de nieuwe eigenaar van hotel De Beurs in Hoofddorp. Het hotel bestaat al 160 jaar en wordt door de nieuwe eigenaar omgedoopt tot hotel TwentyThree. Mede-eigenaar Kristian Komduur: “Dit gaat gepaard met een uitgebreide restyling door ESTIDA." Met 68 kamers richt BenKom Group zich op zakelijke en recreatieve gasten. Naast een sportschool, wellnessfaciliteiten en diverse evenementenlocaties, komt er ook een fine dining-restaurant met een speakeasy geïnspireerde wijn- en cocktailbar. Er komen een glazen wijnkast en er worden proeverijen gehouden.

Het restaurant, genaamd Moyà, heeft op het menu internationale shared dining-gerechten staan. Periodiek zullen gastchefs in het restaurant aanwezig zijn. Het restaurant heeft 120 zitplaatsen, op het terras zijn dat er honderd. Naar verwachting opent hotel Twenty-Three in de zomer van 2024, gevolgd door de opening van het restaurant Moyà in het vierde kwartaal.

 

ESTIDA: “Hotel Twenty-Three ondergaat een transformatie van een vrij oubollig hotel naar een luxeproduct. Het restaurant sluit hierop aan en krijgt een internationale, stedelijke sfeer waarbij de bar en het bijbehorende bargevoel belangrijk is. Om de beleving voor gasten compleet te maken wordt er ook een open keuken gerealiseerd. Kernwoorden die het interieur omschrijven zijn: luxe, kleurrijk, modern en comfortabel.”

Restaurant 25

In het derde kwartaal van 2024 opent BenKom Group restaurant 25 aan de Kruisweg in Hoofddorp. Het restaurant, inclusief een take away-service en een ijssalon, bevindt zich tussen 11 Bar & Kitchen en het nieuwe hotel Twenty-Three. Het concept omvat pizza, pollo en gelato, oftewel: pizza uit de houtoven, kip van de gril en ijs uit de ijssalon - allemaal tegen een redelijke prijs. Het restaurant richt zich op gezinnen met jonge kinderen, zo mogen de kinderen in de ijssalon zelf ijs scheppen. ESTIDA realiseert een hip en trendy interieur, waar de kleuren rood en geel de boventoon zullen voeren. Het restaurant biedt plaats aan 150 gasten, met nog eens 75 zitplaatsen op het terras.

Artikel delen