Ceintuur Theater profileert zich als een plek voor een breed publiek, van vroege koffiedrinkers tot laatdiners. Volgens eigenaar en gastheer Ricardo Da Cruz Paulino moet het restaurant toegankelijk zijn voor "alle Amsterdammers". Overdag serveert het restaurant ontbijt- en lunchgerechten zoals chiapudding, Spaanse torrijas en een breakfast burrito.
’s Avonds verandert het lichte interieur in een meer intieme setting. Op het dinermenu staan huisgemaakte gerechten met mediterrane invloeden, samengesteld door chef David Vano. Ingrediënten worden betrokken van lokale leveranciers, waaronder bakkerij Mater op de Ceintuurbaan en De Lindenhoff. Gasten kunnen onder meer kiezen uit rigatoni alla Norma, octopus escabeche, geroosterde porchetta en Baskische kip van de rotisserie.
Op vrijdagmiddag richt Ceintuur Theater zich op de borrel. Op de kaart staan cocktails zoals de paloma, tapbier, wijnen, kombucha en snacks zoals labneh met flatbread of cecina-kroketjes.
Het restaurant beslaat drie verdiepingen. Naast reguliere tafels is er ruimte voor private dining op de bovenverdieping. Ceintuur Theater is dagelijks geopend van 9.00 tot 0.00 uur.