Flow the Collection neemt Hotel De Landmarke in Ootmarsum over

Overname Hotel de Landmarke door Flow the Collection
Tags: hotel

Flow the Collection neemt Hotel De Landmarke in Ootmarsum over

Flow the Collection heeft per 1 juni 2024 Hotel De Landmarke in Ootmarsum overgenomen. Met de overname van Hotel de Landmarke breidt Flow the Collection hun hotelassortiment uit naar vijf in drie verschillende provincies. Eigenaren van Flow the Collection zijn Luc Sietsma en Patrick Wolffenbuttel. 

Omgeven door natuur en cultuur

Hotel De Landmarke, gelegen aan de rand van het pittoreske Ootmarsum, biedt een combinatie van natuur en cultuur. Het hotel wordt omgeven door drie natuurgebieden, en is hiermee een uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten. Ook ligt het hotel op loopafstand van het centrum van Ootmarsum, dat bekend staat om zijn kunst en cultuur.

“We zijn ontzettend blij om Hotel De Landmarke te verwelkomen in onze Flow the Collection familie. Deze overname past perfect in onze strategie om onze gasten unieke en authentieke ervaringen te bieden op prachtige locaties. We kijken ernaar uit om de gasten van De Landmarke te laten genieten van de gastvrijheid die ze van ons gewend zijn,” aldus de eigenaren van Flow the Collection.

Over Flow the Collection

Flow the Collection is groep hotels, restaurants en evenementenlocaties op zorgvuldig geselecteerde locaties. Met deze overname groeit de collectie van Flow the Collection naar vijf hotels in drie provincies. Sinds 2020 zijn de hotels De Oringer Marke in Odoorn, Paping Hotel & Spa, Hotel de Zon, Landgoed Het Laer en Golfrestaurant Hooge Graven in Ommen en Hotel Hof van Gelre in Lochem in handen van de ondernemers Patrick Wolffenbuttel en Luc Sietsma.

Artikel delen