Nieuwe rooftop: Hasta La Vista, Baby aan Amsterdamse Zuidas is geopend

Hasta La Vista, Baby! - Header

Nieuwe rooftop: Hasta La Vista, Baby aan Amsterdamse Zuidas is geopend

Op de negentiende verdieping van hotel INNSiDE by Meliá in Amsterdam is een nieuwe rooftop geopend: Hasta La Vista, Baby! Het restaurant en bijbehorende cocktailbar is van Younique Concepts van Sven Sallaerts en Joseph de Jong, en heeft een Spaans-Portugese keuken. In hetzelfde hotel openden ze onlangs ook lunchconcept MOST en restaurant Tierra.

Elegantie van Hollywood

Bij Hasta La Vista, Baby tref je een interieur waarin de elegantie van Hollywood in de jaren '90 samenkomt met Spaanse invloeden. “Zo staan er een levensecht beeld van Arnold Schwarzenegger, een fontein en zelfs bomen in het restaurant. Het wordt echt een ongeëvenaarde en opwindende, funky ervaring", zegt mede-eigenaar Sven Sallaerts. “Met Hasta La Vista, Baby lanceren we een sky bar experience, die Amsterdam nog niet heeft."

*Tekst gaat verder onder de foto's. 

Hasta La Vista, Baby 4

De ruim opgezette locatie is geschikt voor evenementen en diners. Een slimme indeling zorgt ervoor dat iedere hoek een andere ervaring biedt; van relaxen op een sofa, tot drankjes aan de centrale bar - en tegelijkertijd open keuken - tot genieten van een panoramisch uitzicht vanaf de tribune.

'Met Hasta La Vista, Baby lanceren we een sky bar experience, die Amsterdam nog niet heeft'
*Tekst gaat verder onder de foto.
Hasta La Vista, Baby 5

Meliá en Younique Concepts 

INNSiDE by Meliá, het hotel waarin ‘Hasta La Vista, Baby!’ zich bevindt, maakt deel uit van een van de wereldwijde vestigingen van hotelketen Meliá. Ondernemers Sallaerts en De Jong, oprichters van hospitality group Younique Concepts, schudden in 2022 de hand met Meliá voor een eerste samenwerking. Hierbij kreeg Younique Concepts de kans om drie horecaconcepten te creëren en te realiseren op de Zuidas-locatie.

Naast ‘Hasta La Vista, Baby!’, opende ook restaurant Tierra in de lobby van het hotel en het lunchconcept MOST in het naastgelegen Amsterdam. Andere concepten van Younique Concepts zijn Pesca (Amsterdam en Rotterdam), Lolo (Amsterdam) en De Tulp (Amsterdam). Lees hier een uitgebreid interview met Sallaerts en De Jong.

Hasta La Vista, Baby! 2

Hasta La Vista, Baby! 3

Artikel delen