JANS’ Food & Wijnbar in Arnhem is vernieuwd en krijgt nieuwe eigenaren

JANS’ Food & Wijnbar - Header

JANS’ Food & Wijnbar in Arnhem is vernieuwd en krijgt nieuwe eigenaren

Horecakoppel Leon Dieperink en Elise de Jong neemt JANS’ Food & Wijnbar over en worden daarbij ondersteund door de himgroep (Horeca Inspiratie Maatschappij). Tegelijkertijd worden nieuwe concepten geïntroduceerd, waaronder een nieuw menu, zondagen met muziek en een wijnbar. Het restaurant is gelegen in de binnenstad van Arnhem aansluitend aan Musis & Stadstheater. Bekijk meer foto's onderaan het bericht.

Eigenaren Leon Dieperink en Elise de Jong zitten vol bruisende toekomstplannen voor het restaurant en zien met de overname van JANS’ hun droom in vervulling gaan om zelf een restaurant te exploiteren. Dieperink en De Jong: “Wij spelen al jaren met de gedachte om zelf een restaurant te exploiteren en hebben veel ervaring opgedaan in diverse horecazaken. Met de himgroep, waren wij op zoek naar een strategische locatie om uit te breiden, die goed bij het door ons gewenste profiel paste. JANS’ Food & Wijnbar is het restaurant geworden en we zitten vol nieuwe plannen en ideeën. Samen met het huidige team en chef-kok Mathijs van Milt gaan we deze ideeën uitwerken. We hebben er ontzettend veel zin in!” 

*De tekst gaat verder onder de foto

3 -  JANS’ Food & Wijnbar

Mix van gasten

Het interieur kreeg de look & feel van een moderne bistro, met warme kleuren en velours bekleding en een zwart-witte mozaïekvloer. Jong en oud weten het restaurant te vinden voor een kop koffie, een lunch, uitgebreide borrel of diner. Zzp’ers klappen hun laptop open aan één van de tafeltjes of de grote stamtafel en bezoekers aan Musis & Stadstheater schuiven regelmatig aan voor of na een voorstelling. "Die mix aan gasten zorgt voor een unieke sfeer, zowel binnen als buiten. Later dit jaar opent ook de wijnbar", laten de eigenaren weten. 

*De tekst gaat verder onder de foto's

1 -  JANS’ Food & Wijnbar - Fotos lang 2 -  JANS’ Food & Wijnbar - Fotos lang

Over de himgroep 

JANS’ Food & Wijnbar maakt onderdeel uit van de himgroep. Gelderse gastvrijheid en hospitalityconcepten met een verhaal, dat is waar de himgroep voor staat. Het is de moedermaatschappij van verschillende boutique hotels in deze regio, waaronder The Church, Villa Ruimzicht, Villa Wanrooy en Hotel de Wereld. Daarnaast heeft de himgroep ook diverse foodconcepten in portfolio waaronder LEV (Bib gourmand) en Restaurant Lokaal (Groene Michelinster). Drie van de restaurants van de himgroep staan in de Lekker 500 en vier hebben een Gault&Millau vermelding.

8 -  JANS’ Food & Wijnbar 6 -  JANS’ Food & Wijnbar
4 -  JANS’ Food & Wijnbar 5 -  JANS’ Food & Wijnbar
Artikel delen