Junkfood restaurant THE GOAT opent derde vestiging in Rotterdam

THE GOAT - Rotterdam - Header

Junkfood restaurant THE GOAT opent derde vestiging in Rotterdam

Na de vestigingen op de Schiedamse Vest en op de Grote Markt in Breda opende restaurant THE GOAT onlangs een derde zaak met nóg meer 'topnotch' junkfood. De nieuwste vestiging is geopend op het Tiendplein 1 in Rotterdam. Oprichters zijn ondernemers Rolf Leliveld (foodtruck) en Rob van den Broek (eigenaar van o.a. diverse horecazaken en van Taste More eventbureau).

Foto's: Rob Lipsius

'Topnotch' menu

Met 'topnotch' bedoeld THE GOAT het menu, dat naar eigen zeggen, de beste smashburgers in town, chicken tenders en loaded fries bevat. Geen zin in vlees? Alle kipproducten zijn bij THE GOAT ook vegetarisch te bestellen. Vrijwel alles op het menu wordt gemaakt in een eigen productiekeuken en is groot. Inclusief de kimchi voor op de loaded fries, de kimchi-fried chicken en en Gangnam Style burger met cheddar, uitjes, sriracha mayonaise en Koraanse BBQ-saus. Naast de junkfood kunnen gasten een huisgemaakte limonade, milkshake, cocktail of slush bestellen. 

*De tekst gaat verder onder de foto

3 - THE GOAT - Rotterdam

Discoballen en arcadespellen

Donkergroen en rood zijn de kleuren die in het design terug te zien zijn. Verder zijn er vijf glinsterende discoballen, een grote bar en ouderwetse arcadespellen zijn aan het interieur toegevoegd. 

*De tekst gaat verder onder de foto

2 - THE GOAT - Rotterdam

Over THE GOAT

Rolf Leliveld was één van de eerste foodtruckers van Nederland en Rob van den Broek is eigenaar van o.a. diverse horecazaken en van Taste More eventbureau. Het concept van THE GOAT ontstond uit de zoektocht naar hoogwaardig junkfood. In 2020 openden de twee ondernemers de eerste vestiging van het junkfoodrestaurant THE GOAT in Schiedam, met als motto: "The greatest of all time." Inmiddels heeft het trendy restaurant drie vestigingen.

4 - THE GOAT - Rotterdam
Artikel delen