Loetje opent 36e locatie aan de Kerkbrink in Hilversum

Loetje Hilversum - Header

Loetje opent 36e locatie aan de Kerkbrink in Hilversum

Na een grote verbouwing opende Loetje begin deze maand de deuren van een nieuw restaurant in Hilversum met uitzicht op de Kerkbrink. Vanaf nu kunnen gasten ook op deze locatie terecht voor de ossenhaasbiefstuk in jus en andere Loetje gerechten. Het is de 36e vestiging van het restaurant. 

Loetje opent in het centrum van Hilversum aan de Gooische Brink passage hun nieuwe restaurant. De locatie is de afgelopen maanden grondig verbouwd. Zo is de voormalig naastgelegen kapsalon bij het restaurant getrokken en is zowel het restaurant als de keuken geheel vernieuwd om de biefstuk en andere Loetje-klassiekers optimaal te kunnen bereiden.

*Tekst gaat verder onder de foto

Loetje Hilversum - Buitenkant

Warme grandcafé uitstraling

Het inmiddels 36e restaurant van Loetje heeft een huiselijke grandcafé-uitstraling gekregen. Ondanks dat geen enkele vestiging hetzelfde is, herken je toch de Loetje-sfeer terug. Warm en klassiek met een eigentijdse touch. De zaak heeft ruim 180 zitplaatsen en een ruime bar.

*Tekst gaat verder onder de foto's

Loetje Hilversum - Interieur Loetje Hilversum - Interieur

De lekkerste tijd van het jaar

De eerste reserveringen stromen al binnen. "We hebben ontzettend veel leuke reacties gekregen en zijn blij dat we de hele maand december onze gasten hier kunnen gaan ontvangen", vertelt Sandra van Halderen, CEO van Loetje. "De opening is zelfs nog iets naar voren gehaald en er is echt keihard gewerkt. Ik ben dan ook enorm trots op het prachtige resultaat en op de teams die dit voor elkaar hebben gekregen."

Loetje in Hilversum is elke dag open van 12.00 tot 22.00 uur voor lunch, borrel en diner. 

Loetje Hilversum - Interieur 2 Loetje Hilversum 2
Artikel delen