Ocean House Scheveningen open: 'Kleurrijke appartementen aan het strand'

Ocean House Scheveningen appartement

Ocean House Scheveningen open: 'Kleurrijke appartementen aan het strand'

Ocean House Scheveningen, onderdeel van Excite Hotels, opent deze lente officieel de deuren na een succesvolle soft-opening. De ruime en volledig uitgeruste appartementen, studio’s en superior suite hebben een warme en lichte sfeer. Het hotel is het hele jaar door open. Bekijk de foto's onderaan dit bericht.

Ocean House Scheveningen aan de Keizerstraat is een kleurrijke verzameling van luxe appartementen, studio’s en een superiorsuite. Het designhotel ligt op twee minuten lopen van het strand en tussen de winkels en restaurants.

Voorzieningen

In totaal heeft het designhotel dertig appartementen en studio’s voor twee tot vijf personen. De kamers zijn ruim opgezet en hebben (bijna) allemaal een volledig uitgeruste keuken met alles erop en eraan.  Er verrassende hoekjes, vides en trappen. Ook honden zijn welkom, zo staan er voederbakken en manden in de kamers. Daarnaast kunnen gasten luxe picknickmanden meenemen naar het strand voor een zilte lunch of om te proosten tijdens zonsondergang. 

'Ocean House Scheveningen zit in een historisch neorenaissance gebouw uit 1899'

Wie elke dag vers brood en verse croissants wil bij het ontbijt, kan dit aangeven bij de reservering. Ocean House Scheveningen werkt samen met de bakker in de straat die elke ochtend de bestellingen warm uit de oven haalt en aan de deur hangt.

*Tekst gaat verder onder de foto.

Ocean House-Scheveningen-4

De locatie en het design

Ocean House Scheveningen zit in een historisch neorenaissance gebouw uit 1899. Het pand werd toentertijd gebouwd als ‘kostelooze’ school voor het lager onderwijs. Deze scholen werden ook wel armenschool genoemd, omdat ouders geen schoolgeld hoefden te betalen. De accommodaties van Ocean House Scheveningen zijn verdeeld over drie etages en ingericht door Studio Hank. De ontwerpers maakten van het hotel een warme en moderne thuisbasis, ingericht en aangekleed met aandacht voor design en kwaliteit. Historische details als de houten plafondbalken, hoge ramen en muurtegeltjes in de gangen zijn intact gehouden. Hierdoor kregen het verleden en het heden beide een plek.

Ocean House Scheveningen heeft een aantal parkeerplekken voor gasten in een parkeergarage even verderop en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Ocean House-Scheveningen-13 Ocean House-Scheveningen-12
Ocean House-Scheveningen-8
Ocean House-Scheveningen-7 Ocean House-Scheveningen-9
Ocean House-Scheveningen-5
Ocean House-Scheveningen-6 Ocean House-Scheveningen-2
Ocean House-Scheveningen-1
Artikel delen