Poké Perfect opent grootste vestiging tot nu toe op Schiphol Plaza

Poké Perfect Schiphol Amsterdam

Poké Perfect opent grootste vestiging tot nu toe op Schiphol Plaza

In Aankomsthal 1 van Schiphol Plaza opent Poké Perfect op 17 oktober een nieuwe locatie. Met 150 vierkante meter en 74 zitplaatsen is dit de grootste vestiging van de fast-casual formule tot nu toe. De zaak richt zich op reizigers, luchthavenpersoneel en bezoekers die op zoek zijn naar een gezond alternatief.

Snelle service, vers aanbod

De vestiging is ingericht voor snelle doorloop, met onder meer signature bowls, seizoensspecials en volledig zelf samen te stellen poké bowls. Bestellingen mogen worden meegenomen achter de veiligheidscontrole. Daarmee speelt Poké Perfect in op de groeiende vraag naar snelle, verse en verantwoorde opties op luchthavens.

*De tekst gaat onder de afbeelding verder.

Nieuwe vestiging van Poké Perfect
Nieuwe vestiging van Poké Perfect

Samenwerking met Vermaat Groep

De opening is een samenwerking tussen Poké Perfect en Vermaat Groep. “Poké Perfect sluit naadloos aan bij de visie die wij samen met Schiphol hebben ontwikkeld: vers, gezond en duurzaam eten voor reizigers en medewerkers,” zegt Rob Peters, algemeen directeur van Vermaat Nederland.

Ook Schiphol ziet de nieuwe vestiging als een aanvulling op het bestaande horeca-aanbod. Arthur Reijnhart, Chief Commercial Officer Royal Schiphol Group: “Met Poké Perfect voegen we een eigentijdse eetformule toe die past bij onze ambitie om meer variatie en kwaliteit te bieden.”

*De tekst gaat onder de afbeelding verder.

Nieuwe vestiging van Poké Perfect
Nieuwe vestiging van Poké Perfect

Familiebedrijf met groeiplannen

Poké Perfect werd in 2016 opgericht door broer en zus Gerrit Jan en Quinta Witzel. De opening op Schiphol markeert de vijftiende locatie van het bedrijf. “Wij zijn trots dat we op zo’n iconische plek kunnen neerstrijken,” aldus Gerrit Jan Witzel.

De formule draait om gezonde bowls met verse ingrediënten, waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Ingrediënten worden dagelijks vers geleverd, lokaal ingekocht waar mogelijk, en verspilling wordt zoveel mogelijk beperkt.

Artikel delen