Roompot Beach Resort Brouwersdam opent dit voorjaar

Vakantiehuis van Roompot Beach Resort Brouwersdam

Roompot Beach Resort Brouwersdam opent dit voorjaar

Dit voorjaar opent het nieuwe Roompot Beach Resort Brouwersdam de deuren op het Schouwen-Duiveland. Gasten verblijven in duurzame houten lodges of tiny houses. De eerste gasten ontvangt het resort op 31 maart 2023. Bekijk de foto's onderaan dit bericht. 

Opladen in de natuur

Het nieuwe Roompot Beach Resort Brouwersdam heeft modern ingerichte lodges en tiny houses, die geschikt zijn voor twee tot twaalf personen. Het resort is omringd door groen en alle accommodaties hebben een houten buitenbekleding en zijn zo vormgegeven dat ze perfect passen in de natuurlijke omgeving. Daarnaast zijn er speciale 'pets lodges' en 'baby lodges'. Deze zijn ingericht voor een fijn verblijf met je huisdier of je baby en dreumes. Elke accommodatie heeft een houten vlonderterras, waar je heerlijk kunt ontspannen in de frisse lucht. De wellness lodges hebben daarnaast een eigen hottub en sauna. Het resort werkt met flexibele dagaankomsten, zodat gasten de vrijheid hebben om zelf te bepalen welke dagen ze hier doorbrengen.

 

'De locatie is ideaal om de veelzijdige omgeving te verkennen'

Verken de veelzijdige omgeving

De locatie van het nieuwe resort is ideaal om de veelzijdige omgeving te verkennen. Met 15 minuten lopen van het resort ben je al op het strand. In de nabijgelegen bossen en duinen kun je fietstochten en wandelingen maken en bij het Grevelingenmeer spot je, met een beetje geluk, zeehonden. Toe aan actie? Bij de Brouwersdam kun je (kite)surfen, SUP’pen, en zeilen. Niet ver van het resort liggen interessante en levendige stadjes: het mooie Ouddorp en Zierikzee en het gezellige Renesse zijn een bezoek waard.

Energieneutraal resort

Roompot Beach Resort Brouwerdam is volledig energieneutraal. Elke accommodatie op het nieuwe resort heeft twaalf zonnepanelen. In een speciaal accuhuis wordt alle energie opgeslagen die daarmee extra wordt opgewekt. Daarmee verwacht het resort een besparing te realiseren van ruim 57.000 kg CO2 per jaar, zonder op luxe en comfort te besparen. Bij de bouw van het resort is getracht om de bestaande beplanting zo veel mogelijk te sparen. Samen met de nieuwe aanplant van inheemse- en streekplanten, -struiken en boomsoorten creëert dit een groene omgeving. De lodges en tiny houses gaan dankzij de houten gevelbekleding moeiteloos op in de natuur.

Roompot-Beach-Resort-Brouwersdam-10
Roompot-Beach-Resort-Brouwersdam-8 Roompot-Beach-Resort-Brouwersdam-3
Roompot-Beach-Resort-Brouwersdam-12
Roompot-Beach-Resort-Brouwersdam-2 Roompot-Beach-Resort-Brouwersdam-5
Roompot-Beach-Resort-Brouwersdam-9
Roompot-Beach-Resort-Brouwersdam-13 Roompot-Beach-Resort-Brouwersdam-6
Roompot-Beach-Resort-Brouwersdam-16
Roompot-Beach-Resort-Brouwersdam-14 Roompot-Beach-Resort-Brouwersdam-4
Artikel delen