Safari Hotel Beekse Bergen in Hilvarenbeek is open: 'Uitzicht op de savanne'

Safari Hotel Beekse Bergen
Tags: hotel

Safari Hotel Beekse Bergen in Hilvarenbeek is open: 'Uitzicht op de savanne'

Het nieuwe Safari Hotel Beekse Bergen in Hilvarenbeek is vrijdag 24 maart officieel geopend. Het hotel heeft 112 kamers en suites, twee restaurants en verschillende vergaderruimtes. Bekijk onderaan dit bericht de foto's.

Het hotel bestaat uit vijftien accommodaties met één verdieping. De in totaal 112 kamers en suites zijn gelegen rondom een savanne waarop giraffen, zebra's, neushoorns, struisvogels en watoessirunderen lopen. Ontbijten en dineren kan in het eveneens aan de Wogon Savanne gelegen Hogon House, waarin zich onder andere twee restaurants en enkele vergaderruimtes bevinden.

Extra mogelijkheden

De opening vond plaats een jaar na de start van de bouw - en bijna vijf jaar na de opening van het Safari Resort, het eerste vakantiepark in Beekse Bergen waar gasten kunnen overnachten aan een savanne.

'We bieden gasten een luxe hotelkamer, voorzien van alle gemakken'

Met het hotel breidt Beekse Bergen de overnachtingsmogelijkheden uit. Stephanie Struis, general manager van het Safari Resort: “Uit onderzoek is gebleken dat gasten graag de mogelijkheid willen hebben om een kortere periode, bijvoorbeeld één of twee nachten, bij ons te verblijven.” Daarnaast is er volgens Struis een grote vraag naar ontzorging. “We bieden ze hier daarom een luxe hotelkamer, voorzien van alle gemakken en waar gasten kunnen aanschuiven voor het ontbijt en diner.”

Dogon

De bouwstijl en het interieur van het hotel is geïnspireerd op de Dogon. Deze bevolkingsgroep uit Mali woont in heel kenmerkende huizen, opgetrokken uit gele stenen en leem en voorzien van ronde, rieten daken.

Safari Hotel-Beekse Bergen-Opening-1
Safari Hotel-Beekse Bergen-Opening-9 Safari Hotel-Beekse Bergen-Opening-3
Safari Hotel-Beekse Bergen-Opening-11
Safari Hotel-Beekse Bergen-Opening-5 Safari Hotel-Beekse Bergen-Opening-8
Safari Hotel-Beekse Bergen-Opening-4
Safari Hotel-Beekse Bergen-Opening-7 Safari Hotel-Beekse Bergen-Opening-6
Artikel delen