Ruby Hotels breidt uit en gaat nieuw hotel openen in Rotterdam

Ruby Hotel
Tags: hotel

Ruby Hotels breidt uit en gaat nieuw hotel openen in Rotterdam

Na een vestiging in Amsterdam kondigt Ruby Hotels hun tweede project in Nederland aan. Het nieuwe hotel opent in de wijk Glashaven in Rotterdam en zal ongeveer 225 kamers en een openbare ruimte hebben. Het project is een samenwerking met Europese hotelontwikkelaar Foruminvest en krijgt een 'Lean Luxury'-concept.

Onder leiding van oprichter en CEO Michael Struck zet Ruby Hotels zijn uitbreiding voort met de komst van het Lean Luxury concept in Rotterdam. Het Rotterdamse project, een transformatie van kantoorruimte naar een hotel met 225 kamers, belooft een mix van eigentijds design en functionele elegantie te worden. Het hotel komt te liggen tussen de welbekende Boompjes skyline en het bruisende stadscentrum.

Samenwerking Foruminvest

Foruminvest, een vastgoedontwikkelaar met een trackrecord van grote hotelontwikkelingen door heel Europa, ontwikkelt het nieuwe hotel. Elena Günther-Jakobs, associate director development Northern & Central Europe zegt: "Rotterdam is een stad die bruist van energie en creativiteit, waardoor het een ideale bestemming is voor onze doelgroep. We zijn verheugd om samen te werken met Foruminvest en hun expertise te benutten om Ruby's kenmerkende mix van stijl, comfort en betaalbaarheid in deze dynamische markt te introduceren."

'Rotterdam is een stad die bruist van energie en creativiteit'

Bob van de Geer, senior manager developments & acquisitions, voegt toe: "De ontwikkeling van dit hotel sluit naadloos aan bij de investeringsstrategie van Foruminvest, gericht op toplocaties in grote Europese steden en populaire toeristische bestemmingen. We zijn echt dankbaar voor de samenwerking met Ruby, een team van ware hotelprofessionals. Dit project markeert het begin van een succesvolle samenwerking." 

Ontwerp

Foruminvest deelt de visie van Ruby om ruimtes te creëren die gericht zijn op moderne reizigers. De vastgoedontwikkelaar houdt zich vooral bezig met de transformatie van het voormalige kantoorgebouw, en ondertussen staat het interne ontwerpteam van Ruby, onder leiding van Matthew Balon, klaar om het hotel te voorzien van een onderscheidende combinatie van stijl en functionaliteit.
Artikel delen