Guestplan ontwikkelt nieuw platform voor restaurateurs

Guestplan ontwikkelt nieuw platform voor restaurateurs

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat de feestdagen weer voor de deur staan. Een onzekere periode voor veel horecaondernemers die voornamelijk gevuld zal worden met brunchen en dunchen. Tafelreserveringssysteem Guestplan heeft van veel restaurants van dichtbij meegemaakt wat de invloed is van 21 maanden COVID-misère. Het bedrijf ontwikkelt een nieuw platform dat horecaondernemers waardevolle informatie biedt.

Nieuw e-commerce platform

Guestplan blijft nieuwe tools en mogelijkheden ontwikkelen voor haar gebruikers zodat zij dicht bij hun bedrijf en gasten kunnen blijven staan. In deze periode van crisis zijn er bedrijven die noodgedwongen hun deuren hebben moeten sluiten waar een ander juist het geluk heeft en een groeimoment creëren kan. Ondanks de sluiting van de horeca heeft Guestplan een geheel nieuw e-commerce platform ontwikkeld. Het oude eTender is omgebouwd tot Guestplan en naar een ander niveau getild.

Data driven informatie

Binnenkort biedt Guestplan horecaondernemers ook waardevolle data driven informatie aan via het platform. Zo krijg je als restaurateur nog meer inzicht in wie wanneer jouw restaurant bezoekt door geavanceerde statistieken, rapportages en KPI’s. Speel daar vervolgens open en gastvrij op in door de gast te benaderen op een manier die past bij jouw restaurant. Guestplan presenteert begin volgend jaar een systeem voor het versturen van nieuwsbrieven naar je gasten met oneindig veel mogelijkheden.

logo guestplan

Over Guestplan

100% gastvrij, betaalbaar en optimaal gebruiksgemak. Dat is waar het bij Guestplan om draait. Al ruim 15 jaar biedt Guestplan een 360° reserveringssysteem voor restaurants met gebruiksvriendelijke functies die online reserveringen, tafelbeheer, plattegronden en meer ondersteunen. Wereldwijd werken toonaangevende restaurants en ketens met het digitale reserveringssysteem van Guestplan waarmee ze hun reserveringen visualiseren in interactieve en gemakkelijke overzichten.

Meld je aan voor een gratis proefperiode van 30 dagen

Artikel delen