Direct reserveren? Laat gasten reserveren met de QR-code van Guestplan

Guestplan

Direct reserveren? Laat gasten reserveren met de QR-code van Guestplan

De QR-code is al bijna niet meer weg te denken binnen de horeca. Gasten zijn doorgaans gewend aan de QR-code - denk aan betalen en bestellen - en kunnen de code ook gebruiken om een tafel te reserveren. Zo kun je als horecaondernemer rekenen op een betere doorstroom én maximale tafelbezetting.

Een QR-code op het raam, een deur of aan het begin van je terras, maakt reserveren snel en efficiënt. Het kan met één van de vele mogelijkheden van online reserveringssysteem Guestplan. En dat zonder extra kosten en eenvoudig in gebruik.

Lange rijen, hoge piekbelasting en overvolle terrassen. Met de zomer in aantocht wordt het steeds drukker in de horeca. Hoe kun je hier als ondernemer het maximale uithalen? Bij Guestplan weten ze het wel: door het inzetten van een unieke QR-code. Wanneer gasten deze code scannen komen ze rechtsreeks op de online reserveringspagina van de betreffende horecaonderneming. Real-time beschikbaarheid zorgt ervoor dat beschikbare tafels in één oogopslag zichtbaar zijn en met een paar klikken gereserveerd kunnen worden.

IDEAAL VOOR LAST MINUTE RESERVERINGEN

De QR-code is ideaal voor last-minute reserveringen en uitermate geschikt voor vakantie- en recreatieparken, grote speeltuinen en andere buitenlocaties die horecavoorzieningen hebben. Maar ook horecagelegenheden in de grote steden kunnen met het gebruik van hun QR-code gasten uitnodigen om, zonder teveel gedoe, een beschikbare tafel te vinden en te reserveren. De OR-code kun je op veel creatieve manieren inzetten. Denk daarbij aan de ingang van het terras, bij het parkeerterrein of bij de ingang van een recreatiegebied. En er komt geen personeelslid aan te pas. Guestplan doet het werk. Zo kun je als gast gemakkelijk een last-minute reservering maken en als horecaondernemer ben je verzekerd van een optimale bezetting zonder inzet van personeel. Hoe efficiënt wil je het hebben?"

BETERE DOORSTROOM OP HET TERRAS

Het grote voordeel van de QR-code? Dat je als horecazaak geen gasten meer hoeft mis te lopen. Ziet het er druk uit? Door het scannen van de QR-code zien gasten meteen of er toch niet nog ergens een tafel beschikbaar is of misschien over een kwartier vrij komt. Ook de doorstroom van reserveringen wordt beter. Zo wordt je als horecazaak echt ontzorgd en zullen drukke zonnige dagen veel efficiënter verlopen. Bovendien is het eenvoudig toe te passen. Elke klant van Guestplan heeft een eigen unieke QR-code die je gemakkelijk kunt downloaden en uitprinten via het platform. Kortom, de QR-code is een kleine moeite, maar groots resultaat, voor zowel gasten als de horecazaak zelf.

BETROUWBAAR, SCHAALBAAR EN BETAALBAAR

Bovendien kan men rekenen op een uitermate betrouwbaar en krachtig reserveringssysteem wat achter Guestplan schuilgaat. Het afgelopen jaar heeft Guestplan hard gewerkt aan het platform. Met het online reserveringssysteem van Guestplan zijn overboekingen verleden tijd en kun je als horecaondernemer met zekerheid het maximale aantal gasten in je zaak kwijt. Betrouwbaar, schaalbaar en betaalbaar, daar staat Guestplan voor. De optie van een QR-code is één van de vele opties die ja als klant kunt inzetten. Guestplan biedt ongeëvenaarde kosteneffectiviteit, uitgebreide mogelijkheden en een gemakkelijk te navigeren gebruikersinterface. En dat zonder hoge kosten. Zo hoopt Guestplan nog meer van waarde te zijn voor horecaondernemers.

ONTDEK ALLE VOORDELEN VAN GUESTPLAN ALS RESERVERINGSSYSTEEM

100% gastvrij, betaalbaar en optimaal gebruiksgemak. Dat is waar het bij Guestplan om draait. Al ruim 15 jaar biedt Guestplan een 360° reserveringssysteem voor restaurants met gebruiksvriendelijke functies die online reserveringen, tafelbeheer, plattegronden en meer ondersteunen. Wereldwijd werken toonaangevende restaurants en ketens met het digitale reserveringssysteem waarmee ze hun reserveringen visualiseren in interactieve en gemakkelijke overzichten.

Vraag nu een gratis proefperiode aan van 30 dagen!

Artikel delen