Betrouwbaar reserveringssysteem hoeft niet duur te zijn

Betrouwbaar reserveringssysteem hoeft niet duur te zijn

Al sinds 2006 is Guestplan (voorheen eTender) een begrip in de horeca. Ze zijn een van de eerste bedrijven die met betrouwbare en krachtige reserveringssoftware de markt benaderde. Sindsdien is Guestplan voor duizenden restaurateurs wereldwijd niet meer weg te denken.

Guestplan is niet meer de enige aanbieder van reserveringssoftware. Toch er is een belangrijk verschil. De prijs. Want betrouwbare, gebruiksvriendelijke en krachtige reserveringssoftware hoeft niet duur te zijn. Dus waarom zoveel betalen?

Wat voor de één behoort tot extra functionaliteiten met een fors hoger prijskaartje is bij de ander mainstream. Dit geldt bijvoorbeeld voor automatische tafelschikkingen en minimale reserveringsduur. Guestplan biedt deze twee belangrijke functies zonder extra kosten aan.

Automatische tafelschikkingen

Stel je voor dat je als restaurateur of manager op maandagochtend een functie kunt instellen die ervoor zorgt dat de vrijdag compleet wordt volgeboekt, zonder concessies en met optimale bezetting. Alles wat personeel vroeger handmatig deed gaat nu razendsnel en foutloos online.
Oftewel, met een voorkeurslijst je tafelschikkingen automatisch indelen. Dit biedt Guestplan al geruime tijd aan maar veel restaurants doen dit nog handmatig. Zonde, want tijd is vaak niet je beste vriend. Guestplan heeft deze functie nu beter ingelicht. Je kunt het nu handmatig insturen. Helemaal zoals jij het wilt.

Minimale reserveringsduur

Een belangrijke functie met het oog op optimale tafelbezetting. Zo kun je de minimale reserveringsduur instellen die je aan je gasten wilt aanbieden rekening houdend met drukte, personeelsbezetting en keuken capaciteit. Guestplan rekent vervolgens zelf de mogelijkheden uit en biedt die online aan. Het is een zeer krachtige en complexe functie die door Guestplan heel eenvoudig en betaalbaar is gemaakt. Is je minimale reserveringsduur 60 minuten? Maar heb je een tafel beschikbaar voor 1 uur en 15 minuten? Dan krijgt de gast de tafel voor die tijd toegewezen. Maar wanneer je alleen een tafel voor 45 minuten beschikbaar hebt, zet Guestplan die automatisch voor je dicht. Guestplan doet het rekenwerk. Zo krijg je een dubbele bezetting, zonder in te leveren op gastvrijheid.

Aan de slag met Guestplan?

Meld je aan voor een gratis proefperiode van 30 dagen. Integreer Guestplan gemakkelijk en kosteloos voor een soepele en gestroomlijnde reserveringsplanning.

Over GUESTPLAN

100% gastvrij, betaalbaar en optimaal gebruiksgemak. Dat is waar het bij Guestplan om draait. Al ruim 15 jaar biedt Guestplan een 360° reserveringssysteem voor restaurants met gebruiksvriendelijke functies die online reserveringen, tafelbeheer, plattegronden en meer ondersteunen. Wereldwijd werken toonaangevende restaurants en ketens met het digitale reserveringssysteem van Guestplan waarmee ze hun reserveringen visualiseren in onze interactieve en gemakkelijke overzichten.

Ontdek wat Guestplan voor jouw restaurant kan betekenen

Artikel delen