Schilo van Coevorden lanceert zomermenu

Schilo van Coevorden lanceert zomermenu

Schilo van Coevorden, excecutive chef van de f&b-outlets van het Conservatorium Hotel in Amsterdam, heeft een nieuw menu ontwikkeld voor de brasserie en het nieuwe Veuve Cliquot-terras: de Taiko Summer Edition. Met speciale staycation-arrangementen wil het hotel bovendien locals aantrekken.

Op het menu staan verschillende bekende signature gerechten van restaurant Taiko, waaronder miso black cod, een wagyu hamburger, wagyu ramen en op de Josper gegrilde zeebaars. Vanuit de speciale sushi-counter worden de Hiramasa kingfish nigiri, soft shell crab rolls of Nam Jim oesters gemaakt door Taiko’s sushi-chef. Bekijk hier het menu.

Staycation Arrangement

Het luxe Conservatorium Hotel, onderdeel van The Set Hotels Group, heropende op 22 juli. Het hotel werkt met een Staycation Arrangement, waarbij gasten overnachten, vroeg mogen inchecken, laat kunnen uitchecken en een ontbijt krijgen. Daarnaast krijgen ze vijftig euro hotelcredit om te besteden aan de Taiko Summer Edition of in de Akasha Spa.

Wil je op de hoogte blijven van al het horecanieuws? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Entree!

Meer lokale gasten

General Manager van het Conservatorium Hotel Roy Tomassen: “We zijn ontzettend blij dat we onze gasten weer mogen verwelkomen in de vertrouwde sfeer van het hotel. Met het Staycation Arrangement hopen wij meer lokale gasten te kunnen verwelkomen en een volledig verwenweekend te bieden. Iedereen is wel langs ons hotel gereden, gefietst of langsgelopen, hiermee willen we mensen van harte uitnodigen om naar binnen te stappen voor een kop koffie, lunch, massage maar ook zeker een volledige overnachting.”

 

Artikel delen