Nieuwe gids en lid JRE

Nieuwe gids en lid JRE

Vandaag hebben  de JRE hun nieuwe gids van de Jeunes REstaurateurs voorgesteld, naar aanleiding van hun Algemene Vergadering die heeft plaats gevonden in hartje Vlaams Brabant. Meteen ook de ideale gelegenheid om hun nieuw lid, Simon Goyens van restaurant « L’Oh » voor te stellen.

In het kader van het wijndomein Petrushoeve te Molenbeek-Wersbeek, hebben de Jeunes Restaurateurs d’Europe hun Algemene Vergadering gehouden. De uitgelezen gelegenheid om hun leden en de pers bijeen te brengen rond een gezellige lunch, door het nieuwe JRE lid bereid. Het is inderdaad traditie dat de “nieuwelingen” zich bewijzen met deze vuurdoop, allesbehalve ontspannend. Een uitdaging voor Chef Simon Goyens, met succes bekroond, aangezien zijn gerechten gesmaakt werden door de leden en de journalisten, en hun de kans gaven bij te praten over de twee “verhitte” onderwerpen waar het tijdens de ochtend over ging, zijnde de nieuwe gids en het internationaal Congres. 

Extra digitale info
De 2019 editie van de JRE gids stelt een grote nieuwigheid voor: de augmented reality. Deze techniek zorgt dat papier en technologie zich complementeren, waardoor heel wat informatie kan worden verstrekt. Elke pagina van de gids kan namelijk gescand worden via de smartphone app “Admented”, wat de lezer toestaat om heel wat informatie te raadplegen: foto’s, interactieve navigatiegegevens en rechtstreekse online reservaties voor alle restaurants, waaronder, uiteraard, die van het nieuwe lid 2019 “L’Oh” in Tielt-Winge, Brabant. Bovendien genieten ook de partners van video’s, rondleidingen en andere belangrijke informatie.  Deze applicatie, gekoppeld aan sociale media, zal de gebruiker op de hoogte kunnen houden van evenementen en nieuws van de JRE en van hun lievelingsrestaurant. Tot slot zal een gedrukte plaat, met alle content van elk restaurant, aan de ingang van elk lid worden geplaatst, zodat ook de voorbijgangers kunnen watertanden.

 

Artikel delen