6 resto's Drieharingstraat Utrecht verkocht

6 resto's Drieharingstraat Utrecht verkocht

De Utrechtse horecaondernemers Sander van der Meijden en Oscar de Goede hebben hun restaurants in de Drieharingstraat in Utrecht verkocht. Eigenaar van Oudaen en PK Bar & Kitchen, Bas Rasker, is de nieuwe eigenaar van de 6 horecazaken.

Dat schrijft DUIC. Het gaat om in totaal 6 horecazaken:  De Markt, Raak, Naast de Markt, Vintage, De Goudvink en De Kleine Parade.

Metro City Kitchen
De ondernemers vertellen dat ze hun aandacht willen vestigingen op hun nieuwe horecazaak Metro City Kitchen op de begane grond en eerste verdieping van het WTC in Utrecht. "Daar willen we ons nu op focussen. We zijn daar nu nog aan het pionieren, omdat er in de omgeving nog zoveel gebouwd wordt en toch zitten we al hartstikke vol."
 

Voldoende synergie
Bas Rasker is de nieuwe eigenaar van de restaurants. Hij vertelt aan DUIC: "Ik steek mijn ambitie niet onder stoelen of banken. Ik wil graag meerdere horecazaken in Utrecht om voldoende synergie te hebben. Met deze restaurants, Oudaen en PK Bar & Kitchen heb ik substantie. Dat is voor mij interessant.” De concepten van de restaurants in de Drieharingstraat zullen, in ieder geval voorlopig, niet veranderen. “Dat draait allemaal goed. Voor de werknemers zal er dus ook niets veranderen.”

Artikel delen