'Producten worden vaker verkocht in de horeca als er kaas wordt toegevoegd'

Borrelplank Farm Frites

'Producten worden vaker verkocht in de horeca als er kaas wordt toegevoegd'

De borrelplank is niet meer weg te denken van de Nederlandse menukaart. Nu de zomer is begonnen en de terrassen gevuld zijn, delen we graag inspiratie. Met smaakvolle appetizers geef je jouw menu én je gasten iets extra’s op ieder moment. Met de snelle smaakmakers van kaas of ui van Farm Frites verras je zelfs de grootste fijnproevers. Perfect te serveren naast hun frites of aardappelspecialiteiten! Hoe ga jij jouw menu verrijken?

Kaas met karakter

Een absolute hit op de borrelplank is kaas. 60 procent van de ondernemers is van mening dat een product beter verkoopt wanneer er kaas aan toegevoegd wordt. Kaas biedt een diversiteit aan smaken en combineert perfect met producten op ieder moment van de dag.

Bij Farm Frites is het assortiment aan kaas appetizers groot: van Camembert bites met de romige smaak van Frankrijk tot Italiaanse klassiekers als Mozzarella sticks. Je kunt de appetizers los presenteren op een borrelplank of onderdeel maken van een bijgerecht. Zo kun je de bekende nachos bijvoorbeeld een vrolijke twist geven door deze te serveren met cheddar bites.

Geef je menu iets extra's!

Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar het gehele assortiment? Kies voor de smaakvolle appetizers van Farm Frites en geef jouw menu én je gasten iets extra’s.

Lees hier meer

Knapperige bite

Wil je wat extra pit aan je menu toevoegen? Onze Chili Cheese Toppers zijn een geliefde lekkernij. Ze hebben een romige Cheddar kaasvulling met een kleine pittigheid. De goudgebruinde korst geeft de Chili Cheese Toppers een knapperige bite. Ze zijn onweerstaanbaar! Ga je liever voor een zoetpittige touch? Ga dan voor de Cream Cheese Jalapeno bites.

Voor variatie in vorm en smaak op de borrelplank zijn de brie bites een mooie aanvulling: krokante driehoekvormige snacks met een zachte vulling van Franse brie. Vergeet ook zeker de Cheese Pops en Cheese Nuggy’s niet: een onmisbare toevoeging. Combineer deze met een zoete dip als chutney en proef de smaak van de 40 weken gerijpte premium Goudse kaas. Een rijke smaak, vol karakter!

*Tekst gaat verder onder de foto

Borrelplank-FarmFrites

Smaakvolle synergie

Uienringen zijn een mooie aanwinst voor je borrelplank, vooral in combinatie met kaas. Kies uit ui snippers of vers gesneden hele uienringen, met een krokante korst. Voor de échte liefhebbers: uienringen in bierbeslag (zonder alcohol!). Ze tillen de uiensmaak naar een hoger niveau!

Kleurrijk genieten

Geef je borrelplank extra kleur met onze krokante Sweet Potato Fries. Ze behoren tot de producten op de markt die de kortste bereidingstijd hebben. In 1,5 – 2 minuten zijn de frites gefrituurd. Een zomerse loaded fries variant is een absolute aanrader: lekker met avocado, limoen, sla, tomaat, koriander en tzatziki.

Artikel delen